Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2017, 14:42
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Obrovský Kong nepozná strach. Vo veľkolepých záberoch priamo z filmu totiž neútočí iba na armádu, ale aj na monštrá z ostrova

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kong: Skull Island už pomaličky klope na dvere kinosál a predstavuje päť nových klipov spolu s hromadou obrázkov.

Do premiéry mnohými očakávanej snímky s názvom Kong: Skull Island, ktorá vďaka doposiaľ zverejneným trailerom sľubuje poriadne strhujúci a veľkolepý zážitok, ostáva momentálne už iba niečo vyše dvoch týždňov. A čo je lepšie na skrátenie čakania než pätica skvelých klipov a obrovská hromada nových obrázkov? Nuž, s najväčšou pravdepodobnosťou asi iba skorší príchod filmu samotného. No keďže čas posunúť nedokážeme (žiaľ), budeme sa musieť uspokojiť aspoň s vyššie spomínanou, naozaj bohatou porciou všakovakých lákadiel. Kong: Skull Island, prvý z troch plánovaných projektov zasadených do spoločného sveta zvaného Monster-Verse (viac informácií tu a tu), za ktorým stoja spoločnosti Warner Bros., Legendary Pictures a Universal Pictures, sa k nám dostane už 9. marca 2017. Pre viac informácií vstúpte už klasicky do tohto vlákna. Chystáte sa do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia