Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2017, 18:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Festival Hip Hop Žije predstavuje meno zahraničného headlinera. Na Zlatých pieskoch vystúpi FAT JOE

REFRESHER
Uložiť Uložené

Organizátori festivalu nám aj tento rok jasne dokazujú, že majú chuť posúvať latku vyššie.

V aktuálnom roku oslávi najväčší slovenský rapový festival už svoje jubilejné piate narodeniny, pri príležitosti ktorých sa budú organizátori opäť snažiť o niečo posunúť latku vyššie. Hip Hop Žije sa stal tradíciou, kde sa každoročne stretávajú tisícky ľudí s vášňou pre rapový žáner a vytvárajú tak spoločne silnú atmosféru pre samotných interpretov, ktorí majú vo zvyku predviesť tie najlepšie výkony. Obrovský dvojdňový hiphopový sviatok sa bude konať v Bratislave na Zlatých pieskoch od piatku, 30. júna do nedele, 2. júla a ako už býva zvykom, okrem zásadných domácich mien ako Rytmus, Ego, Majk Spirit či Separ sa predstavia aj tie zahraničné. Presne tak, ako ste si už mali možnosť prečítať v nadpise, aktuálny ročník poctí svojou návštevou jedno z najväčších rapových mien, aké kedy na Slovensku vystúpilo - FAT JOE.

Interpret, ktorý istú a vôbec nie krátku dobu svojim štýlom ovládal rap a diktoval trendy je aj autorom viacerých svetovo známych hitov, ktoré budete mať možnosť konečne počuť aj naživo. Fat Joe mal možnosť za dlhé roky svojho pôsobenia spolupracovať s množstvom zásadných mien a za všetky spomenieme Ricka Rossa, Lil Wayne-a či French Montanu. Na konte má aj viac ako desiatku hudobných projektov a tiež zopár nominácií na Grammy. Určite sa teda je na čo tešiť a ako už určite viete, organizátori si pre nás v aktuálnom roku pripravili v prípade nepriaznivého počasia aj alternatívu v podobe krytých priestorov, kde by prípadne Fat Joe vystúpil. Tento scenár však nepredpokladáme a pevne veríme, že všetko prebehne hladko pod holým nebom. No a čo sa týka lístkov, tak tie si môžeš zakúpiť napríklad hneď na oficiálnej stránke www.hiphopzije.sk za zatiaľ podstatne zvýhodnenú cenu, ktorá sa bude postupne navyšovať. 

Fat Joe má na svedomí aj jeden z najväčších klubových a rádiových hitov roka 2016.

Skalní fanúšikovia rapu si ešte určite spomínajú aj na túto feelingovku z roku 2011, ktorá bola dlhodobo rapovo - R&B hymnou.

Legendárna skladba a soundtrack z Need For Speed Underground 2, ktorá ti bude známa po prvých tónoch, by taktiež už čoskoro mohla zaznieť naživo. 

Festival Hip Hop Žije predstavuje meno zahraničného headlinera. Na Zlatých pieskoch vystúpi FAT JOE
Domov
Zdieľať
Diskusia