Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2017, 11:15
Čas čítania 0:00
Tomáš Blahuta

Facebook zavádza vlastnú predpoveď počasia, ktorá môže odstaviť všetku konkurenciu

ZAUJÍMAVOSTI FACEBOOK POČASIE
Uložiť Uložené

Samozrejme, nie hneď, ale v horizonte niekoľkých mesiacov či rokov určite. Kto by si sťahoval iné aplikácie, keď má všetko potrebné na modrej sociálnej sieti?

Počasie býva v slovenských televíziách ešte stále jedným z najsledovanejších programov, no v dynamickom svete technológií si môžeme pozerať predpovede na najbližšie hodiny a dni skôr prostredníctvom vydarených i nevydarených aplikácií. A práve ich tvorcovia sa môžu začať pomaly obávať, pretože na "trh predpovede počasia" prichádza gigant s menom Facebook. Možno ste si už za posledné mesiace všimli, ako vás modrá aplikácia sem-tam pozdraví a pridá aj stručnú informáciu o vonkajších podmienkach. V najbližšom roku sa ale plánuje nemalé vylepšenie. Na jej využitie bude potrebné mať na svojom zariadení zapnutú GPS a samozrejme prístup k internetu - následne je možné si vybrať medzi hodnotami Celsia či Fahrenheita. Pre začiatok bude pomerne skrytá v ponukovom menu, no postupom mesiacov dostane určite mnohé vylepšenia, vďaka čomu sa môže dostať na takú úroveň, že zvyšné aplikácie o počasí si môžu "pobaliť kufre".

Facebook zavádza vlastnú predpoveď počasia, ktorá môže odstaviť všetku konkurenciu
Zdroj: Facebook

Po dlhej dobe veľmi užitočný krok, už len počkať na vylepšenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia