Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2017, 12:57
Čas čítania 0:00
Samuel Majdek

Veľký prieskum o slovenskej mládeži vyplnilo viac ako 10 tisíc z vás. Poznáme víťaza tenisiek

REFRESHER
Uložiť Uložené

Ďakujeme za tvoj čas.

Na začiatku roka sme na našej stránke zverejnili dotazník, ktorého cieľom bolo zrealizovať o nás, mladých Slovákoch, prieskum, v ktorom sme sa zamerali na rôzne oblasti nášho života. V dotazníku sme sa pýtali na hudobný vkus, módu, nakupovanie, stravovanie, technológie a zisťovali sme rôzne zaujímavé informácie o tom, ako sa my, mladí Slováci vo všeobecnosti správame.

Musíme povedať, že takýto obrovský záujem sme nečakali. Do prieskumu sa zapojilo viac ako 10 tisíc z vás, čo je naozaj úctyhodné číslo. Všetkým, ktorí sa preklikali cez otázky a prispeli tak svojimi odpoveďami, ďakujeme.  

Teraz všetky vaše odpovede vyhodnotíme a v priebehu nasledujúcich týždňov budeme postupne naše zistenia z tohto prieskumu uverejňovať na Refresheri. Sami sme už zvedaví, aké zaujímavé informácie z tohto prieskumu vyplynú. 

A áno, vyhodnotili sme aj súťaž o tenisky podľa vlastného výberu z Footshopu. Zo všetkých zapojených mailov sme vyžrebovali jeden a šťastným výhercom sa stáva: Jaroslav Vybostok. Gratulujeme!

Veľký prieskum o slovenskej mládeži vyplnilo viac ako 10 tisíc z vás. Poznáme víťaza tenisiek
Zdroj: pexels.com
Domov
Zdieľať
Diskusia