Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2017, 15:18
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Keanu Reeves a Laurence Fishburne sa po slávnom Matrixe opäť stretávajú v spoločnej scéne. Tentokrát v pokračovaní akčného Johna Wicka

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Druhý John Wick už pomaličky klope na dvere kinosál a krátko pred premiérou odhaľuje nový klip priamo z filmu.

Čistokrvných akčných filmov sa v dnešnej dobe urodí naozaj mnoho, drvivá väčšina z nich však takmer okamžite končí v totálnom zabudnutí. Projekty, ktoré dokážu ohúriť masy, prirastú divákom k srdcu a neomrzia ani po niekoľkonásobnom zhliadnutí sú preto obrovskou vzácnosťou. A keďže sa z pokračovania viac ako dva roky starého Johna Wicka vykľula poriadne očakávaná udalosť, musí byť už úplne každému jasné, akou z dvoch vyššie uvedených ciest sa tento nemilosrdný zabijak vydal. Snímka s názvom John Wick: Chapter 2 je už ale v týchto chvíľach skutočne za rohom a my si dnes okrem množstva nových obrázkov môžeme vychutnať aj jeden veľmi zaujímavý klip. Prím v ňom totiž hrajú Keanu Reeves a Laurence Fishburne, takže ich spoločná scéna dozaista poteší každého fanúšika Matrixu. Premiéra druhého Johna Wicka je u nás naplánovaná na 23. februára 2017 a pokiaľ pokiaľ o ňom chcete vedieť viac, vstúpte do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia