Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2017, 13:21
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Lacné pivo, všade samý chren a kebaby aj na svahu. Ako dopadla recenzia Slovenska z pohľadu Borisa, Rusa žijúceho v Estónsku?

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Náš slovanský brat sa prišiel pozrieť do Popradu, vyskúšal lyžovanie v Jasnej, ale aj kúpalisko v Bešeňovej.

Ak sa považuješ za Slovana, vieš o tom aj zavtipkovať a rád sa doťahuješ so svojimi pomyselnými slovanskými bratmi, potom si už možno aj počul o kanáli s názvom Life of Boris. Len málo ľudí pozná skutočnú identitu tohto, s najväčšou pravdepodobnosťou, Rusa žijúceho v Estónsku, kde aj pracuje a popri tom vytvára videá na Youtube. Celý svoj internetový úspech teda položil na vtipkovaní o Slovanoch a ich zvykoch a okrem toho, že videá natáča priamo doma či vo svojom okolí, z času na čas sa nechá nahovoriť na menší výlet.

Nedávno sadol do auta a spoločne s kamarátmi sa vybrali na Slovensko. Od fanúšika v komentároch sa dozvedel, že by sme tu mali mať celkom lacné pivo a keďže on pivo miluje, dlho neváhal, zabalil aj snowboard a vydal sa na cestu. Po príchode na Slovensko zakotvil v Poprade, kde poochutnával všetko pivo v dosahu, zašiel aj do obchodu, neskôr sa išiel zabaviť na svah do Jasnej a nakoniec aj do termálnej vody v Bešeňovej. Sám uvidíš, že Boris bol zo Slovenska celkom nadšený, aj keď párkrát nechápal, čo sa to deje, najmä v situáciách, keď ku jedlu vždy dostal chren a zistil, že kebab sa u nás predáva aj priamo na svahu.

Domov
Zdieľať
Diskusia