Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2017, 15:52
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Milovaný záporák z Breaking Bad sa vráti na obrazovky štýlovým spôsobom v ďalšej ukážke pre 3. sériu Better Call Saul

FILMY A SERIÁLY BETTER CALL SAUL
Uložiť Uložené

Gustavo Fring si získal svojou chladnosťou srdcia mnohých. Ako však bude vyzerať jeho nástup na scénu v spin-offe Saula Goodmana?

Iba pred pár dňami sa k nám dostal nový teaser na pripravovanú tretiu série Better Call Saul a vyzerá to tak, že páni z AMC a Sony Pictures Television pokračujú v dobre nastolenom trende. V prvom, neuveriteľne autenticky pôsobiacom videu vidíme Los Pollos Hermanos a najmä Gustava Fringa (Giancarlo Esposito), ktorého „návrat" fanúšikovia už nejaký ten čas predpovedali. Určite si spomínate na jeho pôsobenie v Breaking Bad, a tak vám netreba pripomínať, že za maskou usmiateho samaritána sa skrýva ozajstná beštia. V druhej ukážke sledujeme pokračovanie procesu zadržania Jamesa McGilla alias Slippin' Jimmyho (Bob Odenkirk), ktorý sa chce, ako inak, zastupovať sám. Karty budú poriadne zamiešané, čo myslíte?

Domov
Zdieľať
Diskusia