Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2017, 17:38
Čas čítania 0:00
Tomáš Blahuta

Vylievanie citov i diskusie na Facebooku opätovne naberú nový kurz. Tentokrát dostáva priestor audio

TECH FACEBOOK
Uložiť Uložené

Vyzerá to tak, že o chvíľu si tí šikovnejší budú môcť vytvoriť na modrej sociálnej sieti aj vlastné rádio.

Internet je v dnešných časoch obrovským fenoménom, ktorý ma silu hýbať s myslením ľudí, ich správaním, určovaním trendov a ďalších rozličných faktorov. Obrovským hráčom sú v internetovom svete najmä sociálne siete združujúce milióny ľudí z najrôznejších kútov zemegule. Jednotkou na tomto trhu je už dlhodobo Facebook s vyše miliardou používateľov, pre ktorých pravidelne pripravuje rôzne novinky. Jednou z nich bude v blízkej budúcnosti aj funkcia Live Audio reagujúca na postupný prechod od textu ku zvuku, teda, podľa ich predpovedí budú o niekoľko rokov ľudia medzi sebou častejšie komunikovať pomocou nahrávok a zvukových stôp namiesto písania textu. To znamená, že ľudia budú mať k dispozícii možnosť sami tvoriť podcasty, čo je akási forma audiobloggingu (ide o cudzie slová, ale slovenčina ich prijala v neupravenej podobe).

Vylievanie citov i diskusie na Facebooku opätovne naberú nový kurz. Tentokrát dostáva priestor audio
Zdroj: recode.com

Výsledok je asi taký, že ak budete chcieť silou mocou svojim priateľom povedať alebo s hockým podiskutovať na nejakú tému, zapnete živé vysielanie (bez obrazu) a budete sa cítiť ako vo vlastnom rádiu. Už len aby to niekoho vôbec zaujímalo...

Domov
Zdieľať
Diskusia