Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2016, 14:45
Čas čítania 0:00
Tomáš Macho

Kedy ste zistili, že darčeky nenosí Ježiško? Príšerné Vianoce podľa PPPetera vyzerajú takto

ZAUJÍMAVOSTI PPPETER VIANOCE
Uložiť Uložené

Kedysi valcoval internety pod prezývkou Dano Drevo, dnes vystupuje pod pseudonymom PPPeter.

Je faktom, že mladú generáciu na Slovensku ovplyvňujú prevažne YouTuberi a každé dieťa sledujúce našu "scénu" si v hlave trénuje jeho budúce prvé video (ktoré v horších prípadoch aj nahrá YouTube). Aj pre dospelejšieho a náročnejšieho diváka sa tu však nájde zaujímavý obsah, napríklad v podobe relatívne mladého kanálu PPPeter. Kedysi valcoval internety so známym Danom Drevom, dnes vystupuje pod pseudonymom podobným jeho vlastnému menu a nás ešte stále neomrzela jeho tvorba. Originálny humor a kvalitne spracované snímky, na ktoré určite nezabudnete po prvom pozretí. Asi tak nejak by sme charakterizovali PPPetera v kocke.

Najnovšie video zobrazuje okrem iného malého Peťka počas vianočných sviatkov, presnejšie v momente, kedy odhalil hrozné klamstvo zo strany rodičov. Predsa len mali tí spolužiaci pravdu a darčeky nenosí ten bradatý pán (nemyslíme súčasných hipsterov drevorubačov). Reč padne aj na najzaužívanejšie sviatočné klišé, vianočnú večeru a tiež výber neoriginálnych a zbytočných darčekov na poslednú chvíľu. Podporiť autora môžete napríklad tu. Nezabudnite si tiež pozrieť paródiu na YouTubera roka 2015 či návod ako prežiť za školskou lavicou.

Domov
Zdieľať
Diskusia