Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2016, 18:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Chalani z H16 si vo videoklipe Sofistikovaný vychutnávajú sushi z polonahého ženského tela

HUDBA
Uložiť Uložené

Jednašestke patrí záver tohto roku, ktorý vypĺňajú albumom, videoklipmi a tiež vypredanou Primetime Tour.

V roku 2016 nám ostávajú posledné dva týždne, a tak už pomaly môžeme sumarizovať. Rebríčky najlepších skladieb, albumov a videoklipov môžete očakávať už čoskoro a my už teraz vieme, že v nich nebude chýbať ani jednašestka. H16 vydala prednedávnom spoločný album SILA, ktorý však už má doma drvivá väčšina fanúšikov, a tak vám ho už snáď nie je potrebné približovať. Zároveň sa už väčšina skladieb objavila aj na oficiálnom youtube kanále chlapcov, takže ti určite neušla napríklad spolupráca s Pil C-m s názvom Jetpack či Nebojím sa nikoho, kde hosťuje DMS. Na @h16tube nájdeš už aj banger Dali, veľmi triezvy pohľad na Slovákov s titulom Národ holubičí, pohodovku Vychilluj s Maxom a veľa ďalšieho.

Dnes nám však jedna z dvoch legendárnych slovenských crews predstavuje ďalší zo série vizuálov k albumu, ktorý je po Každý deň, Počítaj s nami a Nebojím sa nikoho už štvrtým a my si dovolíme odhadnúť, že určite nie posledným. Tentokrát dostáva videoklip skladba Sofistikovaný a vyzerá to na ďalší netradičný reprezent s výborným spracovaním, už tradične z dielne Michala Nemtudu a jeho A-Teamu. Hudobnú produkciu si na starosti zobral Maiky Beatz a tu je výsledok.

Domov
Zdieľať
Diskusia