Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2016, 19:40
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák Jakub Hvozdovič

Uvidíme niektoré postavy z Rogue One v ďalších Star Wars filmoch?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Čo myslíte?

Nasledujúce riadky, pochopiteľne, obsahujú spoilery. Za ten nadpis majú viacerí z vás chuť ma prefackať (keďže je jasné, že to nikto neprežil), nechcel som však spoilovať udalosti Rogue One ľuďom, ktorí film ešte nevideli. Taktiež nejde o úplny blud. Rogue One je síce prequel, neznamená to však, že niektoré z budúcich Star Wars filmov nebudú rozoberať udalosti ešte spred Rogue One. Konkrétne hovoríme o sólo spin-offe pre Han Sola. Hlavnú rolu si zahrá Alden Ehrenreich, pričom Landa zosobní Donald Glover a v neznámej role sa predstaví aj Emilia Clarke (meh). Z Disney sa pritom dostali informácie o tom, že jeden z hercov Rogue One dostal kontrakt na dva filmy.

Nie je ním nik iný než Felicity Jones alias Jyn Erso. Je celkom možné, že sa s Hanom stretla, a aj keby nebola veľkou súčasťou jeho sólovky, mohla by sa objaviť buď v cameo scéne alebo rovno dostať nejakú vedľajšiu rolu. Vôbec by sme sa nečudovali, keby sa tak stalo, no oveľa radšej by sme všetci asi videli na plátne viac zo Sawa Gerreru, ktorý je pre mňa osobne spoločne s Krennicom najlepšou postavou Rogue One. Na našu škodu dostal minimum priestoru, čo je veľká škoda.  Taktiež tajne dúfam, že okrem jednej scény s Krennicom a záverečného fan servicu boli scény s Vaderom určené aj ako test screenings a že by sme sa niekedy mohli dočkať aj Vaderovej sólovky. Ale to je asi len zbožný sen. Chceli by ste ešte niektoré postavy z Rogue One vidieť v inom príbehu z veľmi vzdialenej galaxie?

Domov
Zdieľať
Diskusia