Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2016, 23:17
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Sherlock vo finálnom traileri pre 4. sériu odkrýva svoje najväčšie tajomstvo

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Premiéra štvrtej a pravdepodobne poslednej série sa blíži!

Premiéra 4. série populárneho britského seriálu Sherlock je už skutočne za dverami. Len pred pár dňami sme vás informovali, že naša RTVS odvysiela každú epizódu v ten istý deň, kedy bude premiérovať aj v Spojenom kráľovstve (viac sme si o tom povedali v tomto článku, kde sme zhrnuli aj to, čo nás v pravdepodobne poslednej sérii čaká). Teraz dorazila správa, ktorá mnohým skalným slovenským fanúšikom nahrnie slzy do očí. V Spojených štátoch totiž budú môcť diváci zájsť 16. januára (deň po odvysielaní v Anglicku/Slovensku) do 350 kinosál naprieč Amerikou a pozrieť si záverečnú epizódu s názvom The Final Problem. Samozrejme, načo by ľudia išli do kina na niečo, čo doma uvidia o pár hodín zadarmo? No, asi nemusíme odpovedať, že sú projekty, ktoré by sme si na veľkom plátne vždy pozreli radi, no lákadlom okrem toho bude aj 15 minút bonusových scén. A to by sme už brali. Zašli by ste do kina, pokiaľ by ste mali možnosť?

Aby toho ale nebolo málo, len pred malou chvíľou svetlo sveta uzrel nový trailer, ktorý nás oboznamuje so zásadnou informáciou - to, čo sa bude diať už nebude iba hrou. Skutočne ide do tuhého a vyzerá to, že budeme skutočne tŕpnuť, či vôbec naši hrdinovia budú na samom konci štvrtej série stáť pokope a živí.

Domov
Zdieľať
Diskusia