Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2016, 19:43
Čas čítania 0:00
Ján A.

Nicolas Cage urputne bojuje v pripravovanom sci-fi proti vládnej organizácii a za vlastnú hereckú kariéru

FILMY A SERIÁLY NICOLAS CAGE
Uložiť Uložené

Má ešte Nicolas Cage čím zaujať?

Potápajúca sa klietka (z anglického slova cage - klietka) pripevnená na sťažeň lode pomaly klesá ku dnu. Jedinú záchranu mu poskytuje malé gumené koleso v podobe pripravovanej novinky. Nicolas Cage už dávno nie je takou hviezdou, akou býval. Skôr naopak. Pomôcť by mu mohol ale jeho ďalší chystaný počin. Dúfame pritom, že nepôjde len o ďalší výkrik do tmy.

Po menej úspešných rokoch stvárni herec hlavnú postavu v sci-fi The Humanity Bureau. Kinematografický počin bude natáčaný v panoramatickom formáte s niektorými zábermi vo virtuálnej realite. Filmy Star Trek Beyond a The Maze Runner boli nasnímané podobným spôsobom.

Nicolas Cage urputne bojuje v pripravovanom sci-fi proti vládnej organizácii a za vlastnú hereckú kariéru
Zdroj: collider.com

Píše sa rok 2030. Globálne otepľovanie devastuje jednotlivé časti Ameriky. Šancu chopiť sa moci využíva spoločnosť The Humanity Bureau. Agentúra postupne rastie po ekonomickej recesii. Rastie však aj snaha o rozčlenenie spoločnosti. Členovia vládnej organizácie vyhosťujú neproduktívnych obyvateľov do kolónie s názvom New Eden. Nicolas Cage sa predstaví v hlavnej úlohe ako ambiciózny a nestranný sociálny pracovník Noah Kross. Vyšetruje záhadný prípad a nespravodlivý osud slobodnej matky a jej syna. Kvôli tomu sa Kross pustí do súboja s vládnou mašinériou. Podarí sa Krossovi zachrániť  matku s dieťaťom? Odhalí raz a navždy pravdu o tajomnej korporácii The Humanity Bureau?

Odporúčané
Nicolas Cage hrá samého seba v uletenom filme Unbearable Weight of Massive Talent (Recenzia) Nicolas Cage hrá samého seba v uletenom filme Unbearable Weight of Massive Talent (Recenzia) 21. júna 2022, 8:30

O réžiu sa postaral menej známy Rob W. King. Scenár k filmu napísal taktiež relatívne neznámy Dave Schultz. Jedinou celebritou, ktorá sa postará o predajnosť novinky, bude Nicolas Cage. Avšak, ani ten nemusí byť zárukou úspechu snímky.

Domov
Zdieľať
Diskusia