Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2016, 18:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus a P.A.T. tvrdia, že stokára nemôžeš doj*bať a majú aj argumenty a prepracovaný vizuál

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Krstný otec je vonku a väčšina predobjednávok už našla svojho majiteľa, a tak nadišiel čas na druhý vizuál k albumu.

Presne tak, ako sme sľubovali pri vydaní zatiaľ posledného singlu z albumu s názvom Je nám úplne jedno, v priebehu včerajšieho a dnešného dňa boli rozoslané všetky predobjednávky a väčšina z vás by už mala mať Krstného otca doma. Kým ho zoderieš v prehrávači, ešte uzrie svetlo sveta nejaký ten vizuál a ako dôkaz tu máme jeden aj dnes. Ešte počas leta nám Rytmus predstavil prvú ukážku Pozor a s ňou aj viac než dobre spracovaný videoklip, o ktorého tvorbu sa postarala veľmi šikovná poľská crew 9LITER Filmy. Práve táto banda s vynikajúcou technikou, citom pre výber lokalít aj efektov má na svedomí aj ešte minuloročný krátky film Eternal a tiež aj práve dnešnú novinku.

Tá nesie názov Stokára nemóžeš doj*bať a na albume ju nájdeš pod číslom 23. Okrem samotného pána Páťu na nej hosťuje aj Pouličný autor tónov, ktorého už určite dobre poznáš. V tejto téme sú obaja bez pochýb doma, a tak niet pochýb o tom, že bola zvolená veľmi správne, čo dokazuje aj samotný výsledok. Spomínaný vizuál vynikajúco dotvára samotnú atmosféru a ty si teraz môžeš vychutnať výsledok. Ešte predtým však spomeniem, že už počas decembra sa môžeš tešíť na sériu veľkých krstov, ktoré sa budú konať v Banskej Bystrici, Košiciach, Bratislave a tiež v Prahe. Lístky sa veľmi rýchlo míňajú, a tak odporúčame poponáhľať sa s ich zakúpením. Pre slovenské zastávky klikaj ticketportal.sk a pre Prahu ticketportal.cz. Teraz už ale naozaj samotná skladba.  

Rytmus a P.A.T. tvrdia, že stokára nemôžeš doj*bať a majú aj argumenty a prepracovaný vizuál
Domov
Zdieľať
Diskusia