Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2016, 14:13
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Netflix zaujal trailerom pre thriller Mercy, v ktorom po chamtivých dedičoch umierajúcej matky pôjde skupinka zabijakov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ďalšie béčko, ktoré nemusí vyjsť nazmar.

Netflix pred pár dňami zverejnil desivý thriller Mercy. Film rozpráva príbeh štyroch odcudzených bratov, ktorí sa vracajú domov povedať posledné zbohom svojej umierajúcej matke Grace. Keď sa  všetci opäť stretnú pod jednou strechou, začnú sa postupne vynárať na povrch tajomstvá z Gracinej minulosti a vyjde najavo aj skutočný dôvod, prečo sa súrodenci vrátili - peniaze a dlhopisy. Bratia sa ani nenazdajú a rozlúčka s matkou sa zmení na ich vlastný boj o prežitie.

Trailer odhaľuje mužov v maskách, ohnivé „ďakovné“ slová a desivú atmosféru. Zdá sa, že pôjde intenzívny boj a možno matkine zbohom nebude jediné, ktoré uvidíme. V hlavných úlohách sa stretli James Wolk (Mad Men), Caitlin Fitzgerald (Masters of Sex), Tom Lipinski (The Knick), Dan Ziskie (War of the Worlds) a Michael Godere (The Affair). Chris Sparkling film napísal aj režíroval. Poznať ho môžete napríklad vďaka eho Buried o americkom vodičovi v Iraku (Ryan Reynolds), ktorý bol pochovaný zaživa alebo mysteriózny horor Sea of Trees.

Domov
Zdieľať
Diskusia