Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2016, 23:43
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

O čom bude nové dobrodružstvo Lary Croft v reboote Tomb Raider s Aliciou Vikander?

FILMY A SERIÁLY TOMB RAIDER
Uložiť Uložené

Graham King odhaľuje prvé kúsky z prísne stráženého projektu.

To, že sa kutí nový Tomb Raider, nie je žiadna novinka. Zatiaľ však boli tvorcovia čo sa týka informácií o novom dobrodružstve Lary Croft veľmi skúpi. Chvíľu sa špekulovalo, že by si sexi archeologičku mohla zahrať Daisy Ridley (Star Wars: The Force Awakens), napokon však voľba padla na oscarovú Aliciu Vikander (The Danish Girl). Producent Graham King teraz vniesol do pripravovaného filmu trochu viac svetla. Na čo sa teda môžeme tešiť?

O čom bude nové dobrodružstvo Lary Croft v reboote Tomb Raider s Aliciou Vikander?
Zdroj: Crystal Dynamics

Dej rebootu nebude podľa všetkého založený ani na jednej z dvoch hier, ktoré vyšli v posledných rokoch. Dostaneme teda celkom nový príbeh. V ňom by malo dostať väčšie slovo hlavne Larino pátranie po nezvestnom otcovi. „Vlastne sa tým vraciame ku koreňom celého príbehu,“ objasnil King. „V hlavnej úlohe máme mladú Laru Croft, ktorá sa snaží zistiť, či jej otec žije. Je to veľmi emocionálny prvok a myslím, že práve to na príbehu Aliciu najviac zaujalo. Máme skvelý štáb a skvelého režiséra, takže si myslím, že práca na tomto filme bude naozaj zábava.“

Odporúčané
Takto vyzeral vývoj najznámejšej hrdinky herného sveta za desaťročia. Poznáme príbeh Lary Croft Takto vyzeral vývoj najznámejšej hrdinky herného sveta za desaťročia. Poznáme príbeh Lary Croft 14. októbra 2020, 14:30

Larin otec - Richard James Croft - hral nezanedbateľnú úlohu v mnohých Tom Raider videohrách a vo filme z roku 2001 si ho zahral Jon Voight. Kto si ho strihne v novej adaptácii je zatiaľ záhadou. Nového Tomb Raidera bude režírovať Roar Uthaug (The Wave) a na príbehu makajú aj scenáristi Iron Mana, Glee či Children of Men. Warner Bros. plánuje so slávnou archeologičkou rovno celú trilógiu, dúfajme teda, že sa prvý film podarí viac, než výplachy s Angelinou Jolie. Premiéra je naplánovaná na rok 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia