Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2016, 11:57
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Forbes odhalil rebríček najlepšie platených celebrít pod 30 rokov. Kraľuje mu Taylor Swift

ZAUJÍMAVOSTI REBRÍČEK
Uložiť Uložené

Kto sa umiestnil na ostatných priečkach?

Rebríčky od magazínu Forbes máme všetci radi. V roku 2016 sme si ich na našej stránke priniesli už niekoľko. Išlo napríklad o najlepšie platených hercov, najbohatších športovcov či najlepšie platené modelky. Tentokrát si prestížny magazín posvietil na najlepšie platené celebrity pod 30 rokov. V rebríčku nesmú chýbať stálice, no nájde sa aj zopár nováčikov. Poďme sa naň pozrieť bližšie.


Tak čo, kto zarobil najviac? Toto meno asi nikoho neprekvapí. Ako už prezradil nadpis, ide o jednu z najpopulárnejších speváčok súčasnosti. Hovoríme o Taylor Swift, ktorá si prišla na neuveriteľných 170 miliónov dolárov, čo teda vôbec nie je malá čiastka. Veľká časť peňazí jej plynula z turné s názvom 1989, ktoré v Severnej Amerike zarobilo až 200 miliónov dolárov v hrubom. Prečo názov 1989? Nuž, je to speváčkin dátum narodenia a názov jej posledného albumu, z ktorého sa doposiaľ predalo viac než 9 miliónov kusov. Peniaze jej ďalej plynuli z prestížnych kontraktov so značkami ako Apple, Diet Coke, Keds a iné.

Taylor Swift

Na druhom mieste sa umiestnila chlapčenská skupina One Direction so zárobkom 110 miliónov dolárov. Zaujímavosťou je, že 1D bola minulý rok na prvom mieste a Taylor Swift na druhom. Tento rok si to teda pekne vymenili. Top trojku uzatvára futbalista Lionel Messi so sumou 81,5 milióna dolárov. Messi zarobil takmer 30 miliónov s podporou značiek ako Adidas či Gatorade.


Iba 22-ročný kanadský spevák Justin Bieber sa so svojimi 56 miliónmi nachádza na šiestom mieste, pričom je najmladší člen rebríčka. Na 17. mieste sa nachádza aj teraz už 30-ročný Drake so sumou 38 miliónov dolárov. V rebríčku sa ďalej objavujú herci a ďalší hudobníci či športovci. Na záver už len skonštatujeme, že v zozname sa z celkových 37 osôb nachádzajú len štyri ženy, čo je oproti mužom mizivý počet. Okrem už spomínanej Taylor Swift medzi zástupkyne nežnejšieho pohlavia patria speváčky Adele a Rihanna spolu s herečkou Jennifer Lawrence. My len dúfame, že v budúcnosti sa ich v zozname objaví viac. Čo hovoríte na rebríček vy?

 One Direction

 Leo Messi

Top 10 najlepšie platených celebrít pod 30 rokov:

1. Taylor Swift ($170 miliónov)

2. One Direction ($110 miliónov)

3. Lionel Messi ($81,5 miliónov)

4. Adele ($80,5 miliónov)

5. Rihanna ($75 miliónov)

6. Justin Bieber ($56 miliónov)

7. Novak Djokovic ($56 miliónov)

8. Kevin Durant ($56 miliónov)

9. The Weeknd ($55 miliónov)

10. Jordan Spieth ($53 miliónov)

 

Oh what a night. ⭐

Fotka uverejnená používateľom Taylor Swift (@taylorswift),

Domov
Zdieľať
Diskusia