Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2016, 22:05
Čas čítania 0:00
Donnie

2. séria Stranger Things naberá kvalitné herecké posily. Čo o nej zatiaľ vieme?

FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Kto všetko spestrí očakávané pokračovanie atmosférického hitu od Netflixu?

Priznajme si to. Naše obľúbené detské postavy, osadenstvo mestečka Hawkins, napätá atmosféra, skvelý soundtrack a typografické porno pri úvodných titulkách. Všetci, ktorých si týmto seriál Stranger Things omotal okolo prsta už netrpezlivo očakávajú ohlásenú druhú sériu. K potvrdenej hereckej základni, ktorú poznáme z prvej série po novom pribudli celkom nové mená. Ide o Seana Astina, predstaviteľa hobita Sama z trilógie Pána prsteňov. Stvárniť by mal postavu menom Bob Newby, majiteľa predajne Radioshack v mestečku Hawkins. Ďaľšími menami na zozname je Linnea Berthelsen a Paul Reiser. Linnea sa predstaví v úlohe mladej príťažlivej ženy, ktorá síce nepochádza z Hawkins, no aj napriek tomu je spojená s nadprirodzenými udalosťami z miestneho laboratória. Raiser stvárni postavu doktora Owensa, pracovníka ministerstva energetiky, ktorý dostane za úlohu vyšetriť udalosti, ktoré nám sú všetkým známe z prvej série. Dávnejšie už bolo ohlásené aj meno mladučkej Sadie Sink a Dacreho Montgomeryho, ktorého budeme mať možnosť vidieť aj v pripravovanom Power Rangers.

Odporúčané
Takto spievajú Vecna, Steve, Robin či Mike. Z ich vlastných skladieb ti padne sánka Takto spievajú Vecna, Steve, Robin či Mike. Z ich vlastných skladieb ti padne sánka 7. júla 2022, 16:30

Druhá séria fenoménu z posledného leta sa bude skladať z deviatich epizód, časovo zasadených do roku 1984. Ako showrunneri ju budú znova kočírovať bratia Dufferovci a jej debut môžeme očakávať v roku 2017. O pár informácií sa v rozhovore pre Collider podelil aj režisér Shawn Levy, ktorý na režisérsku stoličku zasadol počas nakrúcania 3. a 4. epizódy a vystriedal na nej Matta a Rossa Dufferovcov. Potvrdil informáciu o tom, že sa na post režiséra vráti aj v druhej sérii a vtipne poznamenal, že kvôli poverčivosti bratov sa striedanie na tomto poste bude konať znova. Matt s Rossom spolu natočia prvý a druhý diel, Shawn tretí a štvrtý a zvyšných päť epizód natočia Dufferovci. V druhej sérií sa pozrieme na životy postáv ovplyvnené nepriíjemnými chvíľami, ktoré prežili a ich návrat k normálnemu životu.

 

2. séria Stranger Things naberá kvalitné herecké posily. Čo o nej zatiaľ vieme?
Zdroj: comingsoon

Nie u každého však pôjde o ľahkú úlohu a výnimočný v tomto bude pochopiteľne samotný Will a jeho rodina. Ako už naznačil záver prvej série, Will a svet Upside Down si nepovedali definitívne zbohom a návrat do bežného života bude preňho boj. Druhá séria Stranger Things bude zameraná práve na to, ako ľudia budú po novom k sebe pristupovať, ako sa zmenia vzájomné vzťahy a či bude vôbec ešte niekedy možné zabudnúť na to, čo sa stalo a viesť normálny život. Aby ste si ale nemysleli, že nám bude predstavená akási osemdestiaková telenovela, sľúbené je aj to, že sa opäť vrátime do Hawkins Lab a do sveta Upside Down, po novom však pôjdeme oveľa hlbšie a všetko bude niekoľkonásobne šialenejšie.

Síce je druhá séria ešte len v štádiu vývoja, Shawn priznal, že už začínajú pokukovať a pohrávať sa s myšlienkami, ktoré by mohli byť predstavené vo veľmi vzdiaľenej tretej sérií. Oficiálne nie je séria číslo 3 ešte potvrdená, no nepriamo to práve týmto priznaním aspoň naznačil. Okrem toho, bratia Dufferovci už dávnejšie priznali, že nápadov a myšlienok majú na minimálne 5 sérií. Tešíte sa na štart druhej série rovnako ako my? 

2. séria Stranger Things naberá kvalitné herecké posily. Čo o nej zatiaľ vieme?
Zdroj: Netflix

Domov
Zdieľať
Diskusia