Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2016, 14:31
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Čo chystá Margot Robbie? V thrilleri Beautiful Things bude chrániť svoje dieťa pred neznámymi útočníkmi

FILMY A SERIÁLY MARGOT ROBBIE
Uložiť Uložené

Zaujímavo znejúca adaptácia knihy Giny Phillips sa dostane na plátna kín.

Margot Robbie má naozaj krásne naštartovanú kariéru. Najbližšie ju uvidíme v thrilleri Terminal po boku Simona Pegga (premiéra v roku 2017). Ale aj jej ďalší kúsok znie viac než sľubne. Thriller Beautiful Things vznikne podľa románu Giny Phillips a rozpovie nám príbeh mladej Joan. Tá si so svojím synom vyrazí na výlet do poloprázdnej zoo. Pohodová atmosféra však nevydrží dlho, keďže sa žena stane svedkom vraždy. Nasledujúce tri hodiny budú vyplnené smrteľným strachom, snahou ochrániť svoje dieťa a skryť sa pred neznámymi útočníkmi.

Čo chystá Margot Robbie? V thrilleri Beautiful Things bude chrániť svoje dieťa pred neznámymi útočníkmi
Zdroj: Warner Bros.

To znie ako nástrel veľmi dusného thrilleru, ktorý by v talentovaných rukách mohol poriadne našponovať divácke nervy. Samotná Robbie so svojou spoločnosťou LuckyChap Entertainment bude film spoluprodukovať. Pomocnú ruku podá Di Novi Pictures, o distribúciu sa zase postará Warner Bros. Ďalšie kľúčové posty - réžia či scenár - sú momentálne vo fáze rokovaní.

Domov
Zdieľať
Diskusia