Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2016, 14:27
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Freddie Mercury našiel herca! V blížiaciom sa biografickom filme Bohemian Rhapsody si kultového speváka zahrá hviezda seriálu Mr. Robot

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dlho chystaný biopic Bohemian Rhapsody z dielne 20th Century Fox predstavuje herca, režiséra a scenáristu.

O biografickom filme Freddieho Mercuryho sa hovorí už pomerne dlho. S projektom boli často spájaní herci a režiséri ako Sacha Baron Cohen (Borat), Dexter Fletcher (Eddie the Eagle) či Stephen Frears (Florence Foster Jenkins). Ale tak sa zdá, že hľadanie sa skončilo - aspoň čo sa týka hlavnej úlohy - a film s názvom Bohemian Rhapsody si konečne nájde cestu na plátna kín.

Freddie Mercury našiel herca! V blížiaciom sa biografickom filme Bohemian Rhapsody si kultového speváka zahrá hviezda seriálu Mr. Robot
Zdroj: USA Network

Štúdio 20th Century Fox sa postará o produkciu a nedávno potvrdilo, že Mercuryho stvárni Rami Malek. Ten je divákom známy hlavne z výborného krimi-thriller seriálu Mr. Robot (zahral si však aj v oceňovanom nezávisláku Short Term 12 po boku Brie Larson). Na režisérsku stoličku sa posadí ostrieľaný Bryan Singer. Ten si zrejme dá pohov od X-men frančízy a zaspomína na časy, kedy točil hutné drámy ako Apt Pupil alebo Valkýra. Scenár vzíde z pera Anthony McCartena, ktorý má na konte oscarovú nomináciu za The Theory of Everything a rozpovie nám životný príbeh Mercuryho a jeho ikonickej rockovej skupiny Queen.

Queeni, ktorí sa sformovali v Londýne roku 1970 sú dodnes považovaní za jednu z najlepších rockových kapiel všetkých čias. Ich história sa počíta na dobré dve dekády - od sformovania skupiny až po Mercuryho tragickú smrť v roku 1991. Zatiaľ ale nebolo špecifikované, aké veľké obdobie bude pokrývať samotný film. Produkcia Bohemian Rhapsody by sa mala rozbehnúť začiatkom budúceho roka. Okrem producentov Grahama Kinga a Jima Beacha budú na projekte participovať aj súčasní členovia Queen Brian May a Roger Taylor.

Domov
Zdieľať
Diskusia