Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2016, 17:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pod Rytmusovym novým vydavateľstvom Pozor Records sa ako prvý predstavuje P.A.T. s otvorenou skladbou

HUDBA
Uložiť Uložené

Pouličný autor tónov nám už dlhšie servíroval krátke ukážky a teraz tu máme aj plnohodnotnú verizu skladby Nero aj s videoklipom.

Meno P.A.T. už snáď nie je potrebné nikomu predstavovať. Najvýraznejší člen skupiny MPP sa dokázal za niečo viac ako rok vypracovať natoľko, že dostal možnosť zahrať si aj na veľkých pódiách. Prvýkrát na tohtoročnom Hip Hop Žije, kde si ho všimol aj Rytmus, ktorý mu dal možnosť odohrať zopár minút v tom najlepšom festivalovom čase - počas koncertu Kontrafaktu, ktorý sledovali naživo tisíce ľudí. Od tohto obdobia vystupoval Pouličný autor tónov spoločne s Patresom na viacerých udalostiach, čo mu nepochybne dodalo sebavedomie aj motiváciu do ďalšej tvorby. Okrem toho, že spoločne so skupinou chystajú spoločný počin sa rozhodol pracovať aj na vlastných skladbách, pričom tú najnovšiu vám predstavíme práve dnes.

Pod Rytmusovym novým vydavateľstvom Pozor Records sa ako prvý predstavuje P.A.T. s otvorenou skladbou

Tátko skladba zároveň vychádza pod novým subvydávateľstvom s názvom Pozor Records, ktoré patrí pod známe Rytmusove vydávateľstvo Tvoj Tatko Records a bude sa venovať hlavne mladým talentom. P.A.T. teda dnes vydáva dlho očakávanú záležitosť Nero, od ktorej mnohí čakali v spojení s poslednými udalosťami hlavne ofenzívny diss venovaný Osťovi a niektorým členom H16. Nakoniec sme sa však dočkali skôr úprimnej výpovede a rozpovedanie časti príbehu z jeho pohľadu. V závere skladby sa zároveň dozvedáme, že Pouličný autor tónov chystá aj debutový sólový počin, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta už v budúcom roku, a to pod práve spomínaným vydávateľstvom Pozor Records. Ako už býva zvykom, hudobnú produkciu si pripravil na mieru sám a v tomto prípade sa o tvorbu videoklipu postarali chalani z T Vision media.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia