Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2016, 22:09
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Vodič vytiahol na iritujúceho šoféra zbraň, ktorá rýchlo ukončila výmenu názorov na ceste

ZAUJÍMAVOSTI VIDEO ZBRAŇ
Uložiť Uložené

Zbrane nepatria do bežného života.

Mnohokrát si sa už na cestách musel stretnúť s vodičmi, ktorí jednoducho v nevhodnej situácii zaváhali a ty by si najradšej vystúpil a poriadne im vynadal. V ďalekých Spojených štátoch amerických sa tieto situácie dejú každučký deň, veď počet obyvateľov v porovnaní so Slovenskom je niekoľkonásobne vyšší, avšak iné pomery za oceánom môžu aj priamo na ceste znamenať vytiahnutie pištole.

Užívateľ menom The Obnoxious Mr Robertson pridal na svoj Facebook video, v ktorom zaznamenal nervózneho a agresívneho vodiča idúceho za ním. Vodič za ním mal očividne problém s tým, ako pán Robertson viedol svoje motorové vozidlo, a tak ho niekoľkokrát vytrúbil a potom dokonca prišiel až na jeho úroveň a pozerajúc naňho mu pekne vynadal. Robertson sa však nedal zastrašiť, najskôr druhému vodičovi ukázal prostredník a potom naňho rovno vytiahol zbraň, po čom agresor rýchlo pribrzdil a nechal Robertsona ísť. Množstvo ľudí sa už stihlo vyjadriť, že video mohlo byť dopredu pripravené, ale nech už je to ako chce, zbrane za volant, podobne ako alkohol, jednoznačne nepatria.

Domov
Zdieľať
Diskusia