Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2016, 17:26
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Leonardo DiCaprio konečne ohlásil svoj ďalší projekt! Ako Sam Phillips objaví Johnnyho Casha a pomôže Elvisovi Presleymu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Z DiCapria sa stane Sam Phillips. Zaručí mu táto biografia ďalšieho Oscara?

Sam Phillips: The Man Who Invented Rock ‘N’ Roll od Petera Guralnicka. Tak znie dielo, podľa ktorého sa natočí biografická snímka o legendárnom Samovi Phillipsovi. A hrať ho nebude nik iný než oscarový Leonardo DiCaprio (konečne to môžeme písať s tým prívlastkom). Hollywood Reporter prichádza so správou, že Leo bude ako produkovať, tak hrať, no zatiaľ nevieme, kto sa postará o scenár ani réžiu. Koho by ste chceli, aby DiCapria najbližšie zrežíroval a akých hercov by ste chceli vidieť po jeho boku?

Sam Phillips bol obrovský muž, ktorý toho pre hudbu, obzvlášť Rock’n’Roll, urobil mnoho. Pomáhal mnohým hviezdam vrátane Elvisa Presleyho a taktiež objavil pár skutočne talentovaných a úspešných hudobníkov, ako napríklad Johnnyho Casha či Carla Perkinsa. Mal vlastné štúdiá, bol producentom, muzikantom, biznismenom a človekom, o ktorom by sa dobrý film rozhodne dal natočiť. 

Leonardo DiCaprio konečne ohlásil svoj ďalší projekt! Ako Sam Phillips objaví Johnnyho Casha a pomôže Elvisovi Presleymu
Domov
Zdieľať
Diskusia