Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2016, 13:58
Čas čítania 0:00
Jakub P.

A$AP Mob na čele s Rockym sa ponoril do drogového biznisu v Londýne v 12-minútovom filme

HUDBA ASAP ROCKY
Uložiť Uložené

Krátka snímka Money Man je sprevádzaná skladbami Money Man a Put That on My Set. Zahral si v nej aj hosťujúci Skepta.

Najbližším projektom, ktorý od A$AP Mobu dostaneme, budú pravdepodobne Cozy Tapes Vol. 1Na tomto diele sa za svojho života podieľal aj zosnulý Yams, snažiac sa dostať na jednu nahrávku to najlepšie zo všetkých členov newyorského zoskupenia. Ako formu úcty k dobrému priateľovi sa tak ostatní členovia Always $trive and Prosper rozhodli po jeho smrti album dokončiť, pričom aktuálne je samotným Rockym potvrdené, že práce boli skončené. Kedy Cozy Tapes Vol. 1 vyjdú, zatiaľ nie je známe, no všetko začína mať viditeľné kontúry. Ferg sa vyjadril, že cover je nafotený a okrem toho sa nám do rúk dostalo aj zopár singlov, konkrétne Yamborghini High, Money Man a Put That on My Set. 

Posledné dve spomenuté skladby boli navyše zapracované do nového krátkeho filmu z dielne A$AP Mobu, ktorý nesie názov Money Man. Pretty Flacko a zvyšok AWGE kolektívu ho natáčali 3 dni v severozápadnom Londýne a hrajú v ňom popri Rockym ešte Nast, londýnsky rodák Skepta, ale aj herec Saïd Taghmaoui. Príbehovo nás zoberie na miesto nazvané Butterfly Canal, kde fičia drogy, miešajúce jed škorpióna, akrylové farby a zrniečka peľu prenášané motýľmi. Veci tam má pod palcom takzvaný Money Man (Saïd), spolupracujúci s Money Manom Flackom (A$AP Rocky). Hlavná časť príbehu sa zameriava na dievča s menom Rina, ktorá je sestrou Saïda a zamotá sa s Pretty Flackom. Je to celkom dobré dievča, avšak v zlom svete, a je to práve ona, kto na všetko na konci doplatí. Do diania na chvíľu zasiahne aj spomínaný Skepta, zapadajúci do lokálnej atmosféry vynikajúco. 12-minútový film sleduj nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia