Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2016, 11:50
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

iPhone 7 opäť horel a s ním aj automobil. Znamená v poradí už druhý incident príchod veľkých problémov?

TECH APPLE
Uložiť Uložené

Bude mať Samsung Galaxy Note7 nasledovníka?

Veľa otázok a tak málo odpovedí. V prvom rade si musíme uvedomiť, že druhý prípad zatiaľ nič neznamená. Keď iPhone 7 zbĺkol prvýkrát, smutnému majiteľovi prišiel taký v nerozbalenej krabičke. Chyba vtedy teda stala niekde medzi fabrikou, obchodom a kuriérskou spoločnosťou. Ďalší incident nastal v osobnom automobile priamo na parkovisku. Jeho majiteľ práve surfoval a keď po pár hodinách prišiel k vozidlu, nerozumel, prečo je v ňom dym. Miesto (predné sedadlá) a blízke okolie, kde iPhone 7 nechal položený, zostalo poriadne obhorené a zničené. Asi týždeň používaný smartfón bol navyše celý čas skrytý pod oblečením. 

Dnes už nepredávaný Samsung Galaxy Note7 horel a vybuchoval kvôli chybne vyrobeným batériám. Počas nabíjania iba jednoducho explodoval a občas vedel narobiť aj ďalšiu škodu. Odnieslo si to napríklad jedno SUV, garáž a v jednom prípade aj prsty používateľa, pretože skončil s ľahším popálením. Spočiatku sa vedelo iba o pár prípadoch, no postupom času začali pribúdať doslova bleskovou rýchlosťou. Je preto zatiaľ ešte priskoro vyvodzovať akékoľvek závery. 

Domov
Zdieľať
Diskusia