Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2016, 14:18
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Medzi Rebeccou Hall a Jasonom Sudeikisom to iskrí v traileri pre romantickú komédiu Tumbledown

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Príjemne vyzerajúca romantika sa predstavuje trochu oneskoreným prvým trailerom.

Podobný príbeh sme už videli mnohokrát. Dve postavy, ktoré si lezú na nervy, ale postupne zisťujú, že si sú v skutočnosti bližší, než by sa mohlo zdať. Romantická komédia Tumbledown rozpráva príbeh mladej vdovy Hannah (Rebecca Hall), ktorá sa po smrti svojho manžela, známeho folkového speváka, pokúša opäť postaviť na nohy. V tej chvíli jej do života vpadne drzý sarkastický spisovateľ Andrew (Jason Sudeikis), ktorý sa chystá o Hanninom manželovi napísať knihu. Počiatočné antipatie však postupne prerastú do priateľstva a snáď aj niečoho viac...

Ako sme napísali, základná premisa príbehu nie je ničím novým. To však vôbec nemusí byť na škodu. Koniec-koncov, trailer samotný pôsobí veľmi pohodovým, ľudským a vtipným dojmom. To podčiarkuje aj sympatické obsadenie na čele s čarovnou Rebeccou Hall a sympaťákom Jasonom Sudeikisom. A ak medzi nimi bude fungovať dostatočná chémia (ako sa zdá z traileru), mohli by sme dostať veľmi príjemnú romantickú jednohubku. Film si odbil svoju americkú premiéru už 12. februára 2016, je preto trochu zvláštne, že trailer samotný dorazil až teraz. Pre všetkých milovníkov romantických komédií okorenených nezameniteľným indie feelingom je to však signál, aby tomuto kúsku venovali pozornosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia