Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2016, 13:59
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Nicolas Cage a Willem Dafoe sa čoby falošní policajti pokúšajú o záťah, ktorí ich pošle do predčasného dôchodku

FILMY A SERIÁLY NICOLAS CAGE
Uložiť Uložené

Akčný trailer plný krvi, násilia a príležitostného sexu. Dog Eat Dog vôbec nevyzerá ako ďalší z veľkých prúserov Nicolasa Cagea.

Vydierači a podrazáci v jednom, zločinci s malým množstvom hraníc a drsňáci. Partia starých známych, ktorá sa vracia z väzenia nevie a pravdepodobne ani nechce žiť usporiadaným slušným životom, a tak sa znova púšťa na zločineckú vlnu. Po pár prácičkách sú najatí mafiánskym bossom. Ich misia? Uniesť dcéru konkurenta. Neznie a nevyzerá to ľahko a ako si s tým naši "hrdinovia" poradia už uvidíte v traileri nižšie. Kiež by tak Cageovi svitalo na lepšie časy. Okrem neho si hlavnú rolu strihne aj Willem Dafoe. Premiéra u nás ohlásená nie je, no na americkom území sa jej diváci dočkajú už v novembri. Režíruje Paul Schrader, ktorý svojimi filmami nikdy skutočne neprerazil. Spolupracoval však na mnohých úspešných scenároch, ako napríklad Zúriaci býk či Taxi Driver. 

Domov
Zdieľať
Diskusia