Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2016, 16:50
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Najofenzívnejší kostým na tohtoročný Halloween stvárňuje zviazanú Kim Kardashian počas nedávnej lúpeže v parížskom byte

ZAUJÍMAVOSTI HALLOWEEN
Uložiť Uložené

Ponúkaný kostým je poriadne silnou kávou.

O Kim je v poslednej dobe počuť veľmi často. Olej do ohňa priliala aj nedávna lúpež, ktorej bola Kim Kardashian bohužiaľ obeťou. Na začiatku októbra do parížskeho bytu, v ktorom Kim trávila noc, totiž vtrhli muži prezlečení za policajtov, ktorí si so sebou vzali šperky v hodnote približne desať miliónov dolárov. Aj napriek tomu, že Kim sa po fyzickej stránke nič nestalo, utrpela značný psychický otras, po ktorom sa pár dní ani neukázala na verejnosti.

V zotavovaní sa jej však okolnosti veľmi nepomáhajú - webová stránka costumeish.com zaoberajúca sa predajom množstva kostýmov sa rozhodla poňať lúpež v Paríži z vtipnej stránky, čoho výsledkom je kostým stvárňujúci Kim v župane so zaviazanými ústami. Vzniklo veľké haló, po ktorom firma dostala vlnu negatívnej spätnej väzby, a ich obhajoba, že nikto z ich spoločnosti predsa netvrdí, že ide o Kim, nemala proti rozvášneným ľuďom šancu; ofenzívny kostým s pôvodnou cenou necelých sedemdesiat dolárov si teda už nekúpiš. Čo si myslíš ty, nie je to už príliš?

Najofenzívnejší kostým na tohtoročný Halloween stvárňuje zviazanú Kim Kardashian počas nedávnej lúpeže v parížskom byte
Zdroj: costumeish.com
Domov
Zdieľať
Diskusia