Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2016, 14:44
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Američania opäť hajlujú a Marilyn Monroe spieva Hitlerovi k narodeninám v traileri pre druhú sériu The Man in the High Castle

FILMY A SERIÁLY THE MAN IN THE HIGH CASTLE
Uložiť Uložené

V alternatívnej minulosti sa stupňuje teror, nevraživosť a napätie.

Ak ste po prečítaní nadpisu nemali tušenie, o čo ide, rovno vás odkazujeme na náš tip na seriál, v ktorom sme si sci-fi The Man in the High Castle podrobnejšie rozobrali. Alternatívna história nesúca pečať výhry nacistického Nemecka a jeho japonského spojenca pripravila v prvej sérii naozaj dobrú seriálovú zábavu a bolo iba otázkou času, kedy sa ohlási séria s poradovým číslom dva. My už vieme, že sa dostaví na stanicu Amazon Prime 16. decembra a bude pozostávať z 10 epizód. Čo sme ale nevedeli je to, že tvorcovia sa očividne s hlúposťami piplať nebudú a naservírujú nám ešte napínavejší zážitok. Čo sa týka deja, vraciame sa tam, kde sme skončili. Uvidíme, ako sa Juliana Crain (Alexa Davalos) bude potýkať s následkami svojho činu, ktorým zradila odboj. Jej priateľa Franka (Rupert Evans), zradikalizovaného spomínaným odbojom a Joea (Luke Kleintank), vracajúceho sa s filmom naspäť do Ríše. Ako výkonný producent sa opäť angažuje Ridley Scott. Vyzerá to super, čo poviete?

Domov
Zdieľať
Diskusia