Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2016, 0:41
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Psychologický horor s poriadnou dávkou čudesného humoru, aj tak sa dá označiť film Get Out

FILMY A SERIÁLY GET OUT JORDAN PEELE
Uložiť Uložené

Keď sa polovička z komediálnej dvojice Key & Peele spojí s producentmi Insidious a Sinister, vzniká niečo skutočne unikátne.

Universal vypustil do sveta trailer pre pripravovaný horor známeho komika Jordana Peelea, polovičku komediálnej dvojky Key & Peele, ktorú môžete poznať napríklad vďaka podarenej komédii o záchrane mačky s názvom Keanu. Jordan sa tentokrát spojil s Blumhouse Productions, ktorí sa zameriavajú na nízkonákladovky a z ich dielne už vzišli filmy ako Sinister, Insidious, Oculus, Whiplash či Lawless. Get Out už podľa traileru nesie rukopis srandičiek známych zo skečov spomínanej dvojky a my dúfame, že to naozaj bude stáť za to. Dej na to predpoklady jednoznačne má. Afroameričan Chris (Daniel Kaluuya - Sicario, Black Mirror) sa so svojou belošskou priateľkou Rose (Allison Williams - College Musical) vyberie v rámci novej úrovne vzťahu za jej rodičmi. Čudesné správanie najprv pripisuje nervozite z medzirasového vzťahu, no neskôr zisťuje, že je za tým niečo omnoho horšie. Okrem dvoch spomínaných hrajú Keith Stanfield (Selma), Betty Gabriel (The Purge: Election Year), Caleb Landry Jones (X: First Class) a zopár ďalších. Nemôžem si pomôcť, no z traileru to vyzerá na presne takú šialenosť, akú by sme čakali. Ostáva nám iba vydržať do 24. februára.

Domov
Zdieľať
Diskusia