Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2016, 14:37
Čas čítania 0:00
Ivan J.

Krásna priateľka, záľuba v tetovaniach, ale aj úspešný rapový singel. Kariéru v Reale mu pohltili zranenia, teraz sa Jesé pokúša o reštart

ŠPORT FUTBAL PSG TETOVANIE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Podarí sa mu získať srdcia fanúšikov v Paríži?

Paríž Saint-Germain prešiel v priebehu leta výraznými zmenami. Končiacemu trénerovi Laurentovi Blancovi sa so zostavou nabitou hviezdami dlhodobo nedarilo presadiť na európskej scéne. Nahradil ho tak španielský stratég Unai Emery, ktorému sa v jeho predchádzajúcom pôsobisku darilo práve v európskych pohároch, keď so Sevillou opanoval Európsku Ligu hneď trikrát. Spolu so sebou si tak do nového pôsobiska priviedol aj niekoľkých hráčov. Medzi nimi aj Jesého Rodriguéza, ktorý do hlavnej metropoly Francúzska prišiel za 25 miliónov eur, čiže za podstatne nižšiu sumu, než za ktorú putoval Paul Pogba na Britské ostrovy. Biely balet však okrem odchovanca klubu a šikovného futbalistu pustil k Parížanom aj celkom zaujímavú persónu.

Keď pred viac ako dvomi rokmi Real hostil na domácom trávniku hráčov z Gelsenkirchenu, jeden hráč pútal na seba veľkú pozornosť. Bol ním mladý útočník Jesé, ktorý počas absencií Cristiana Ronalda a Garetha Balea dostal príležitosť a svoju šancu nemienil len-tak zahodiť. Dostal sa do skvelej fazóny a dokonca bol reprezentačným kormidelníkom zvažovaný aj do nominácie na blížiaci sa svetový šampionát. Pravdepodobnosť jeho nominácie sa zvyšovala každým ďalším zápasom, do ktorého naskočil. Jeho výkonnosť dosahovala úrovne, akú futbalista Realu Madrid má mať a fanúšikovia pusiniek si mädlili ruky, pretože im vyrastal hráč svetového kalibru. Všetko sa tak zdalo byť na správnej ceste, až prišiel štvrťfinálový zápas Ligy majstrov a zápas proti Schalke. V ňom sa Jesé už v úvode stretnutia dostal do súboja s obrancom Kolasinacom a ten ho úderom ramena poslal k zemi. Zvíjanie, bolestivé grimasy a následný odnos z ihriska na nosítkach boli predzvesťou zlých správ. Najčiernejšie obavy sa potvrdili a vážne zranenie kolena, vtedy len 21-ročného mladíka odstavilo od futbalu na pol roka.

S odstupom času sa fanúšikovia Bieleho baletu zhodujú, že práve tento spomínaný večer bol začiatkom konca jeho pôsobenia v Madride.  Po zranení to už nikdy nebolo ono a navyše návrat Álvara Moratu ho v hierarchii Reaulu zosunul o miesto nižšie. Logicky tak následoval odchod a ten sa upiekol cez posledné prestupové obdobie. Veľký záujem o neho prejavil nový tréner Parížanov Unai Emery a podľahnúť novej výzve zrejme nebolo ťažké. Koniec koncov, na Santiago Bernabeu dosiahol tie najväčšie úspechy, vrátane dvoch víťazstiev Ligy majstrov, možno aj preto ho odchod nemusel toľko mrzieť. O to viac, keď v novom tíme má reálnu šancu na svoje predošlé úspechy nadviazať.

Nanešťastie pre neho, ešte ani poriadne nestihol vybaliť batožinu a už ho stretli prvé problémy. Prakticky okamžite potom, ako absolvoval premiéru v novom drese, 23-ročného Španiela takmer na mesiac vyradil zápal slepého čreva. Keď sa na trávnik následne vrátil, dostavili sa ďalšie problémy a do dnešného dňa tak má v parížskom celku odohraných len 128 minút. Nie je to zrovna snový začiatok, ale dokonca sezóny je ešte stále dostatok času. Pokiaľ by sme opomenuli futbal, radosť mu môže robiť aspoň jeho hudobný počin.

Áno, čítate správne. Jesé cez leto prekvapil, keď sa vybral po stopách teraz už byvalého spoluhráča Sergia Ramosa, ktorý tiež zažiaril ako spevák. Komu to ide lepšie, môžete posúdiť sami. Samotný Jesé to však posunul ešte na vyšší level a pod pseudonymom Jey M vydal rapový singel s názvom "Yo Sabía". Vo videoklipe sa teda prezentuje v úplne inej polohe, ako ho doposiaľ fanúšikovia poznali. Okrem Jesého v ňom však tiež môžeme zahliadnuť aj sporo odeté ženy či drahé autá. Pravdepodne sa o úplný prepadák jednať nebude, keďže video už prekonalo viac ako 26-miliónov pozretí. Práve naopak, vstup na hudobnú scénu mu celkom vyšiel a už onedlho sa možno dočkáme ďalšej veci. 

Jesé má podobne ako väčšina futbalistov záľubu v tetovaniach. Na tele ich má hneď niekoľko, od mien rodinných príšlušníkov, cez citáty až po sochu Buddhu. Dokonca si proces tetovania vyskúšal aj na vlastnej koži, pretože jedno z tetovaní, ktoré mu zdobí telo, nesie jeho vlastný rukopis. Sťažovať si však nemôže ani na krásnu partnerku Aurah Ruiz, v Španielsku známej televíznej osobnosti. Možno teda povedať, že okrem futbalu sa mu darí aj v iných aspektoch života. Ak sa mu konečne začnú vyhýbať aj zranenia, dá sa očakávať, že čoskoro bude preháňať súperové obrany opäť. 

 

 

Fotka zveřejněná uživatelem Jesé Rodríguez (@jeserodriguez10),

Domov
Zdieľať
Diskusia