Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2016, 12:29
Čas čítania 0:00
František Kulhánek

Café Fellatio: Okrem lahodnej kávy sa vám v originálnej kaviarničke dostane aj orálneho potešenia priamo pod stolom

ZAUJÍMAVOSTI EROTICKÉ SLUŽBY KÁVA
Uložiť Uložené

Prvá pobočka sa otvára už 5. decembra, tak to určite nepremeškajte!

Posledných pár rokov nastal obrovský boom v otváraní netypických reštaurácií a barov. Podniky kde konzumujete v úplnej tme alebo nahý sa stávajú čoraz populárnejšie a cenovo dostupnejšie. A tak si vynaliezavý podnikateľ Bradley Charvet povedal, že posunie gastronomický zážitok ešte o stupienok vyššie s azda najkontroverznejším nápadom zo všetkých. Okrem šálky lahodnej kávy, ktorá poteší vaše chuťové poháriky, poteší profesionálna spoločnica celkom inú časť vášho tela. Menu v Café Fellatio bude skutočne bohaté. Okrem kávy si tu môžete zakúpiť rôzne sladké a slané pečivo a samozrejme výber šikovných profesionálok poskytujúce orálne služby, ktoré nebudú mať v repertoári čašníčky, ale externé pracovníčky. Po vstupe dostane zákazník iPad s ponukou žien a už si podľa vlastného vkusu a preferencií vyberie svoju favoritku, ktorá ho ihneď obslúži pod stolom.

Café Fellatio: Okrem lahodnej kávy sa vám v originálnej kaviarničke dostane aj orálneho potešenia priamo pod stolom
Zdroj: www.standard.co.uk

Za takéto služby si ale musí zákazník poriadne siahnuť do vrecka. A kaviareň sa tým rozhodne netají, veď ich slogan „Najdrahšia káva v Európe“ je dosť priamočiary. Na vstup do podniku budete potrebovať aspoň 50 €, ale pozor, v sume ešte nie je zahrnutá samotná káva, ktorá vás vyjde na ďalších asi 5 €. Prvý podnik otvorí svoje dvere koncom roku v Ženeve, konkrétne 5. decembra. V prevádzke ešte nie je ani podnik vo švajčiarsku a Charvet už má vyhliadnutú aj druhú lokalitu. Miesto pre druhú pobočku Café Fellatio si vyhliadol v Londýne na Praed Street. Na rozdiel od ženevskej kaviarne by sa mali v tej londýnskej nachádzať dokonca aj dve malé kabínky pre hanblivejších zákazníkov. Pokiaľ ste ešte pri zmysloch a pýtate sa na otázku legálnosti, vedzte, že vo Švajčiarku je prostitúcia povolená. Veľká Británia je však už trochu ťažší oriešok. I keď aj v nej je legálna, prevádzka nevestinca ani náhodou, preto Charvetovi právnici neúnavne pracujú na vyriešení tejto otázky aj na Britských ostrovoch. Charvet sa zatiaľ orientuje výhradne na pánsku klientelu, no pokiaľ by bol dopyt dostatočný, nevylučuje ani možnosť otvorenia podobnej kaviarne pre dámy.

Domov
Zdieľať
Diskusia