Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2016, 10:25
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Mamba je v pohode, má slávu, úspech a pozdravuje všetky bitches, ktoré jej v minulosti znepríjemňovali život

HUDBA
Uložiť Uložené

Pozitívna skladba s nie úplne vhodným načasovaním prichádza hneď aj s videoklipom, v ktorom mladá speváčka predvádza svoje krivky.

Slovenská pop music nezažíva úplne najlepšie obdobie, čoho dôkazom je aj množstvo už vydaných skladieb počas tohto leta. Niektorí speváci aj speváčky, prevažne účastníci talentových súťaží, už dokonca odmietajú spievať v rodnej reči a skúšajú to s angličtinou, čo je tiež zväčša kontraproduktívne. Pri letných hitoch však ešte dnes ostaneme, aj keď už mnohí môžu mať pocit, že je predsa len neskoro, čomu nasvedčuje aj počasie. Mamba Dasha sa však aj napriek tomu rozhodla vydať energickú vec Som v pohode, ktorá je zároveň vrúcnym odkazom pre všetkých hejterov mladej speváčky. Tvrdí, že sa má fajn, je slávna, úspešná a bohatá, a tak má pravdepodobne všetko, čo si môže slovenský interpret priať. Novinka prichádza hneď aj s plážovým videoklipom a čo sa týka tanečnej produkcie, o tú sa postaral bývalý rapový producent El Murdo.

Domov
Zdieľať
Diskusia