Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2016, 21:41
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Čo sa stalo s Vitom Scalettom po Mafii 2? Kto ho ochraňoval a aký osud stretol Joea?

TECH
Uložiť Uložené

Vito Scaletta skončil lepšie, než by ste čakali.

Dumali sme nad tým dlhé roky a teraz to prichádza formou vývojárskeho denníčka? Ale no tak, zaslúžili sme si oveľa viac. Je takmer isté, že osud Vita Scaletta a Joea Barbara nám bude v treťom diele bližšie vysvetlený a teraz sme dostali len malý predkrm, boli by sme však oveľa radšej, keby na nás číhalo akési prekvapenie priamo v hre. Takto vieme, že Leo Galante sa postaral o to, aby Vita nezabili. Z Empire Bay bol premiestnený do New Bordeaux, kde mu Sal Marcano, antagonista tretieho dielu, po ktorom pôjde Lincoln, daroval územie, o ktoré sa mal Talian starať. Postupom času sa však situácia čoraz viac vyhrocovala a Sal sa rozhodol Vita odpratať. Lincoln ho však zachránil, a tak Vito, Talian so cťou a mafiánskym zmýšľaním, cítil, že Lincolnovi niečo dlží. Aj kvôli tomu sa pridal na jeho stranu dúfajúc, že v momente, kedy Marcana zabije, dostane sa k väčšej moci. 

Vito prežil, to vieme už dlhšie, stále žil ruka v ruke s talianskou mafiou, ktorá ho však nakoniec zradila, a tak sa rozhodol pomstiť sa. Len tak-tak prežil, pričom bol pod ochranou samotného Galanteho. S najväčšou pravdepodobnosťou je tak Joe už dávno po smrti. Je škoda, že scenáristický tím okolo Vávru nedokončil jeho príbeh, ktorý je omnoho zaujímavejší než ten Lincolnov, osobne som však veľmi rád, že Vita aspoň uvidíme a snáď sa o jeho minulosti dozvieme niečo viac. Myslíte, že Jeo predsa len prežil, alebo sa skôr prikláňate k názoru, že zatiaľ čo Vito bol pod ochranou, jeho kamarát jednoducho to šťastie nemal a odpratali ho? 

Domov
Zdieľať
Diskusia