Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2016, 19:19
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tom Hanks sa ako pilot Sully stáva hrdinom, no úrady mu chcú zničiť život

FILMY A SERIÁLY CLINT EASTWOOD TOM HANKS
Uložiť Uložené

Naservíruje nám Clint Eastwood ďalšiu životopisnú drámu, ktorá sa pobije o zlaté sošky? Nové televízne spoty vám napovedia.

Od debutového a zároveň aj plnohodnotného traileru, ktorým sa svetu predstavila nadchádzajúca životopisná dráma s názvom Sully, ubehla už pomerne dlhšia doba, a tak bolo skutočne iba otázkou času, kedy sa dočkáme záberov nových. A tie dnes naozaj dorazili, tentokrát ale v podobe vôbec prvých dvoch televíznych spotov. Príliš veľa doteraz nevidených momentov síce neponúknu, aj to málo však určite dokáže potešiť každého jedného fanúšika, ktorý sa na tento projekt herca Toma Hanksa a režiséra Clinta Eastwooda teší rovnako veľmi, ako my. Nebudeme vás preto zbytočne zdržovať zbytočnosťami, a tak v závere už iba dodáme, že Sully má u nás premiéru už 8. septembra 2016 a pokiaľ sa chcete o snímke dozvedieť všetko podstatné, vstúpte do tohto vlákna. Zájdete do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia