Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2016, 13:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jeden deň so Smackom prináša pohľad k nemu domov aj bežné problémy dvojnásobného držiteľa ceny Anděl

HUDBA
Uložiť Uložené

Štvrté pokračovanie ONE DAY WITH mapuje Smackov bežný deň mimo koncertov.

Existenciu projektu s názvom ONE DAY WITH ste už pravdepodobne mali možnosť zaregistrovať skôr, keďže vám dnes predstavíme už jeho štvrté pokračovanie. Nápad pochádza z dielne chalanov z FCK THEM, čo je nová podoba labelu ILPP a hlavný cieľ konceptu je snáď jasný už zo samotného názvu. Vďaka tomuto seriálu budú mať teda zvedaví fanúšikovia možnosť vidieť, ako vyzerá bežný deň zaujímavej zámej aj menej známej osobnosti či už z oblasti hudby, módy, športu, alebo zaujímavého zamestnania. Výsledkom je tradične viac ako desaťminútový audiovizuálny záznam, ktorý je tentokrát venovaný Smackovi.

Jeden z najlepších rapových interpretov v Česku nás previedol svojím viacmenej práznidnovým dňom a zobral nás aj k sebe domov či na bobovú dráhu. Dvojnásobný držiteľ ceny Anděl má aktuálne pokojnešie obdobie bez pracovných povinností, avšak všetko, čo jeho rapový život obnáša nám dostatočne priblížil aspoň slovami. Po blogerke Bronke tu máme príjemné spestrenie a dúfame, že sa tento projekt bude niesť už len v podobnom duchu. Teraz si už ale vychutnajte samotný výsledok z dielne Dzagyho a Juraja Vice.

Domov
Zdieľať
Diskusia