Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2016, 11:26
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Skladba Lose Yourself od Eminema motivuje aj Baracka Obamu. Sleduj, ako sa americký prezident pripravuje na prejav

ZAUJÍMAVOSTI BARACK OBAMA EMINEM
Uložiť Uložené

Pieseň, ktorú pozná asi každý fanúšik hip-hopu, učarovala aj americkému prezidentovi. Ten ju počúval aj pred svojou rečou na Democratic National Convention.

O tom, že terajší americký prezident Barack Obama je veľkým fanúšikom hip-hopu, niet pochýb. Biely dom vďaka nemu navštívilo viacero raperov, s ktorými chcel hľadať možné riešenia na rôzne problémy. Za najlepšiu skladbu minulého roku zase označil Kendrickovu How Much a Dollar Cost, 55. narodeniny oslávil párty s Kendrickom či Jay Z-m a pokračovať by sme mohli ešte niekoľko riadkov. Svoju vášeň pre spomínaný žáner hudby a životný štýl prejavil aj na nedávnom nominačnom zjazde demokratov, počas ktorého mal dôležitý prejav pred tisíckami ľudí. Ako odhalilo video z onej akcie, Barack sa na svoju reč v zákulisí mentálne pripravoval tak, že počúval jednu z najznámejších hip-hopových piesní. 

Tou vyvolenou piesňou nie je žiadna iná než Lose Yourself od Eminema, ktorej text a motivačný tón pravdepodobne nie je potrebné nikomu ozrejmovať. Najmocnejšiemu mužovi v Spojených štátoch sa značne páči a pomáha mu v stresových situáciách, čo potvrdzuje to, ako do nej kýval hlavou. Škoda len, že vo videu toho nevidíme viac. Tak či onak, Obama a hip-hop budú spojenie, na ktoré len tak nezabudneme. Ak ťa interesuje aj zvyšok krátkeho pohľadu do zákulisia, tak v ňom uvidíš napríklad ešte to, ako Barack sranduje s Billom Clintonom o Hillary. Veď sleduj nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia