Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2016, 10:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Fobia Kid žije hollywoodsky život v štvrtom pokračovaní Comebackgang štvrtkov a tentokrát nie je sám

HUDBA FOBIA KID
Uložiť Uložené

CBG rider momentálne tvorí viac ako ktokoľvek iný, a to vďaka jedinečnému konceptu vydávania skladieb každý druhý štvrtok.

Fobia Kid je meno, o ktorom je počuť čoraz viac, čo však v žiadnom prípade nie je náhoda. Skutočnosť, že fanúšikovia vedia oceniť hlavne aktivitu sa potvrdila už neraz, a tak sa nemôžeme čudovať, že pri aktuálnom tempe vydávania skladieb najnovšieho člena Comebackgangu sa podstatne zvyšuje aj záujem. Fobia sa rozhodol stať súčasťou CBG štvrtkov, ktoré sa už osvedčili v minulom roku, kedy v pravidelných dvojtýždňových intervaloch vydával skladby kolega z crew - Pil C. Do dnešného dňa uzrelo svetlo sveta prostredíctvom tohto konceptu už slušné množstvo singlov, teda konkrétne 4, z toho dve aj s vizuálom. V prípade, že ste čaro internetov objavili až nedávno, tak menovite sú to Cintorín, Xanax a Pizzaboy

Teraz prichádza na rad aj štvrtá, ktorá dostáva názov Hollywood a opäť máme možnosť počuť atmosférou aj zvukom úplne inú vec. Zároveň sa prvý krát v tohtoročných CBG štvrtkoch objavuje aj hosť, ktorým je český Hasan. Teraz si už ale vychutnaj atmosféru deväťdesiatých a očakávaj ďalšie veci.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia