Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2016, 20:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ a Kali hosťujú na Majselfovej skladbe Čo chceš viac, ktorá je súčasťou albumu Neptun

HUDBA KALI MAJSELF SEPAR
Uložiť Uložené

Majself a Grizzly dnes oficiálne vypúšťajú album a hneď posielajú aj ďalšiu ukážku, ktorá už čoskoro dostane aj videoklip.

Už prednedávnom sme pri príležitosti vydania skladby Rolls Royce avizovali, že sa v dohľadnej dobe dočkáme nového albumu od dvojice Majself a Grizzly, ktorí si očividne hudobne veľmi sadli. Chalani už majú za sebou jeden spoločný projekt, a tak presne vedeli, do čoho idú. Výsledkom je 12 skladieb, na ktorých sa objavuje 5 rôznych raperov a jedna speváčka. Album dostal názov Neptun a oficiálne vychádza práve dnes. Túto priležitosť zároveň dvojica využila na to, aby nám predstavila aj ďalšiu vec z počinu, kde sa tentokrát objavujú aj Kali a Separ

Obaja títo páni už s Majselfom neraz spolupracovali, a tak sa vlastne ani nemôžeme diviť. Novinka dostala názov Čo chceš viac a hudobne ju samozrejme vybavil Grizzly. Všetci traja sa k téme vyjadrili posvojom, avšak zakaždým trefne. Ak ste si povedali, že vám chýba vizuál, tak vás veľmi radi potešíme, keďže je v pláne, a to dokonca už v priebehu nasledujúceho mesiaca. Majself a Grizzly zároveň všetkých pozývajú 26.5. do Klubu Dole v Bratislave, kde prebehne Release Party spolu s live šou aj hosťami. K albumu sú samozrejme v pláne aj ďalšie videoklipy a chystá sa aj tour. Teraz už ale počúvaj skladbu a objednávaj originál. 

Domov
Zdieľať
Diskusia