Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2016, 11:28
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Matt Damon čoby Jason Bourne aj po rokoch jasne dokazuje, že sa na jeho nezastaviteľnosti nezmenilo absolútne nič

FILMY A SERIÁLY VIDEO
Uložiť Uložené

Akčne ladený featurette ponúka okrem nových a doteraz nevidených záberov aj krátke vyjadrenie predstaviteľa ikonickej postavy spolu s režisérom Greengrassom.

Nadchádzajúca časť obľúbenej filmovej série o Jasonovi Bourneovi, v ktorej si budeme môcť opäť raz vychutnať spojenie Matta Damona a režiséra Paula Greengrassa, je pre mnohých nesmierne očakávanou udalosťou. Ak sa k tejto skupine fanúšikov radíte aj vy, pričom ste zároveň poriadne hladní po akýchkoľvek nových záberoch, tak vedzte, že vás tento článok zaručene poteší. Po Super Bowl spote a skvelom oficiálnom traileri bol totiž zverejnený dvojminútový featurette, ktorý neponúka iba doteraz nevidené a prevažne akčne ladené momenty, ale aj krátke vyjadrenia vyššie spomínaných pánov či zaujímavé ukážky z natáčania. Pre úplnosť už iba dodáme, že premiéra je v našich kinách naplánovaná na 28. júla 2016 a čo sa všetkých podstatných informácií o snímke týka, nájdete ich vo vyššie vyznačených odkazoch.

Matt Damon čoby Jason Bourne aj po rokoch jasne dokazuje, že sa na jeho nezastaviteľnosti nezmenilo absolútne nič
Zdroj: Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia