Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2016, 10:51
Čas čítania 0:00
Jakub P.

50 Cent a Chris Brown sa obklopili ženskými zadkami vo videu na ich spoločnú skladbu

HUDBA 50 CENT
Uložiť Uložené

Fiddy nevyzerá ani zďaleka ako zbankrotovaný, práve naopak, akoby chytal druhý dych.

Koncom minulého roka vypustil 50 Cent do sveta mixtape The Kanan Tape. Hoci ten obsahoval len osem skladieb, viacerými z nich, napríklad Too Rich for the Bitch, Fiddy jasne ukázal, že to s mikrofónom stále zvláda. Neskôr sa jedna pieseň z tohto projektu, konkrétne I'm the Man, dočkala aj remixu, na ktorom hosťuje Chris Brown, pričom chalani k nemu teraz pripájajú i vizuálne spracovanie. 

Ak si videl videoklip na Fiftyho kolaboráciu We Up s Kendrickom, tak sa ti budú pravdepodobne obe videá na seba celkom podobať. I tentoraz sme sa totiž pozreli do luxusnej vily, ktorá má od bankrotu ďaleko, avšak Chris a 50 v nej nie sú sami. Obklopuje ich mnoho dievčat, ktorých telesné prednosti tvoj zrak aspoň na chvíľu určite upútajú. 

Okrem vizuálu majú pre nás Fifty a Breezy ešte jednu novinku v podobe ohláseného singlu No Romeo No JulietKanan Reloaded. Ukážka videoklipu na tento track je zapracovaná nakoniec klipu k remixu I'm the Man, no povedzme si aspoň pár slov o piesni samotnej. Ide o celkom podarenú záležitosť, ktorou obaja zúčastnení, aspoň mňa osobne, potešili. Spoločne sa postarali o refrén a aj veľmi obstojne zarapovali. Nech len v takomto štýle pokračujú. Mimochodom, názov songu odkazuje na známe dielo Shakespearea, avšak v modernej podobe, týkajúc sa viac peňazí než lásky. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia