Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2016, 16:21
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Angry Birds sú späť. Nová hra s nahnevanými vtákmi prináša peknú grafiku aj skvelú hrateľnosť

TECH
Uložiť Uložené

Niečo dobré na zabitie nudy.

Zopakovať úspech prvého titulu, s ktorým pred niekoľkými rokmi Angry Birds prerazili, nie je pre vývojárov z Rovio ani zďaleka jednoduchou úlohou. Párkrát sa o to už pokúsili a zatiaľ márne. Novinka Action! má však ambície zo všetkých pokusov asi najvyššie, pretože opäť prichádza s niečim, čo nás dobre zabaví. Kombinácia pekného grafického spracovania, pútavého spôsobu hrania v štýle legendárneho pinballu a bohatého herného obsahu môže totiž nahnevaným vtákom zabezpečiť obrovský úspech.

V čerstvej hre Angry Birds Action!, ktorá je momentálne dostupná pre operačné systém Android a iOS, dostanete za úlohu triafať prostredníctvom vtáka nie prasce, ale hniezda s veľkými vajciami, pričom tie sú každú jednu úroveň usporiadané v inej formácii. Váš prst aj tu určuje silu pohybu či smerovanie operenca, a keďže máte vždy iba tri pokusy, musíte si veľmi dobre premyslieť stratégiu. Pred každým pokusom vám hra ukáže smer, akým sa vták po rozbehu vydá. A nakoľko sú v jeho ceste položené rôznorodé prekážky, od ktorých sa potom odráža do iných smerov, tak to ani zďaleka nie je také ľahké, ako to možno znie.

Angry Birds sú späť. Nová hra s nahnevanými vtákmi prináša peknú grafiku aj skvelú hrateľnosť
Domov
Zdieľať
Diskusia