Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. apríla 2016, 10:24
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Čo keby tvoj kamarát prerazil garážové dvere pri parkovaní? Vtipný žartík, ktorý by si ale nechcel zažiť na vlastnej koži

ZAUJÍMAVOSTI VIDEO
Uložiť Uložené

Netradičné parkovanie.

Tvoj kamarát ťa zavolá na jazdu v parádnom BMW i8 a keďže v takýchto autách človek zvyčajne nesedáva každučký deň, neváhaš a sadáš na sedadlo spolujazdca. Kamaráti známeho prankstera Romana Atwooda však ani netušili, čo si pre nich na zdanlivo nevinnej jazde pripravil. Vyhovoril sa na to, že si ide vyzdvihnúť svoj stratený laptop a keď potom prišiel ku budove a zaparkoval pred garážou, ešte sa svojich spolujazdcov stihol spýtať, či tam podľa nich môže parkovať. Všetko však bolo pripravené tak, že Roman o chvíľku zazmätkoval, stlačil plyn a odrazu prerazil celé garážové dvereauto zaparkoval priamo v budove. Netreba azda dodávať, že to dve z troch nachytaných obetí neniesla veľmi ľahko.       

Domov
Zdieľať
Diskusia