Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2016, 16:33
Čas čítania 0:00
Martin Z.

Klub Dole bude v piatok patriť parádnemu anglickému producentovi Mumdance!

REFRESHER PIL C
Uložiť Uložené

Tak ako minulý týždeň, aj tento čaká Klub Dole zahraničný headliner.

Tentokrát soundsystémom zatrasie anglický producent a DJ Mumdance, ktorý v piatok odpáli párty Hochspannung! Sobotná noc bude patriť pravidelnej dávke klubového indie a štvrtok sa bude oslavovať s raperom Pil C. 

Jeden z najvyhľadávanejších raperov súčasnej scény Pil C sľubuje vo štvrtok 21. apríla takú show, akú neuvidíte na obyčajnom koncerte. Oslava jeho narodenín sa zaručene ponesie vo veľkom štýle. Čakajú vás okrem neho aj Chainkovej deti, Special Beatz a Conspiracy Flat. Podrobnosti tu.


Klub Dole bude v piatok patriť parádnemu anglickému producentovi Mumdance!

 

Dá sa spojiť grime, rap, bass, techno a experimentálna elektronika? Anglický DJ a producent Mumdance to zvláda s ľahkosťou. V posledných rokoch poriadne zatriasol štýlovou šablónou grimeu, vydal niekoľko nadčasových skladieb žiariacich z nejedného techno setu a experimentoval s vlastným tzv. 'weightless' žánrom. 'Artist of the year 2015' podľa Bleep.com a rezident rádia Rinse.FM s prístupom 'less-is-more meets what-the-fuck' sa skvelo hodí do portfólia Hochspannung! párty. Vychutnať si ho môžete už v piatok 22. apríla. S rôznorodými zvukovými polohami mu pomôžu lokálni DJs, ktorí taktiež vychádzajú z rozličných scén a hudobných zázemí. V grime a dube udomácnené duo Get Garden ho naladí na bassovejšiu vlnu a techno matador Peal mu pomôže s temnejšou a ostrejšou polohu. Rezidenti Bad Mojo a Michael Priest samozrejme nemôžu chýbať. Všetko podstatné sa dozvieš tu.

Klub Dole bude v piatok patriť parádnemu anglickému producentovi Mumdance!

Sobota 23. apríla bude venovaná pikniku indie hudby, na ktorom sa budú grilovať známe a obľúbené kapely a vypekať parádne remixy. Vychutnať si môžeš sety, ktoré Dole vybalia členovia kapely Walter Schnitzelsson a DJi skb, Nina Skellington a Tana Deformed. Pre viac infa pozri sem.

Klub Dole bude v piatok patriť parádnemu anglickému producentovi Mumdance!

Domov
Zdieľať
Diskusia