Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. apríla 2016, 10:43
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Chceš zažiť potápanie Titanicu? Netradičný simulátor odhaľuje, ako to na palube v čase katastrofy vyzeralo

TECH TITANIC VIDEO
Uložiť Uložené

Netradičná hra, ktorá je ešte stále vo vývoji, bude určená pre tých najväčších fajnšmekrov. A ak je niekto nedočkavý, môže si pozrieť poriadne dlhú ochutnávku.

V prípade, že nemáte približne 2 hodiny a 40 minút čo robiť, na YouTube je k dispozícii detailná simulácia pomalého potápania známej výletnej lode, o ktorej prišiel ešte v roku 1997 do kín aj celovečerný film s Leonardom DiCapriom. Nie, nerobíme si srandu, nižšie uvedená animácia bolo zhotovená vďaka pripravovanému titulu Titanic: Honor and Glory, kde budú môcť hráči zažiť celý príbeh od kolízie s ľadovcom až po úplne ponorenie obrovského parníku pod hladinu chladného oceánu. Očakávaný simulátor, ktorý tvorcovia zhotovia prostredníctvom herného enginu Unreal 4, nám umožní preskúmať na základe reálnych detailov vytvorené zákutia Titanicu ešte pred samotným potopením, pričom sa môžeme počas tohto jedinečného dobrodružstva stretnúť so všetkým hlavnými osobami vrátane kapitána. A problémom by vraj nemala byť dokonca ani interakcia.

Domov
Zdieľať
Diskusia