Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2016, 15:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Krásna Mária Čírová predstavuje skladbu Unikát, ktorou sa snaží motivovať ľudí k tomu, aby si vážili sami seba

HUDBA
Uložiť Uložené

Mladá speváčka sa pravdepodobne trafí do vkusu mnohých zástancov slovenskej tvorby.

Tuzemské interpretky vedia, že sú poslucháči čoraz náročnejší, a tak sa rovnako snažia ísť s dobou a prinášať vo svojej tvorbe aj iné, ako klasické skladby. A dokonalým príkladom je aj Mária Čírová, ktorej novinka s názvom Unikát zaujme už pri prvom vypočutí. A dokonca prináša aj myšlienku, čo je príjemným prekvapením, keďže to sa často na skladbách slovenských speváčok nevidí. Text má síce na svedomí Mišo Biely z formácie 4D, no jeho interpretácia v Máriinom podaní určite stojí za to. Unikát sa hneď dočkal aj videoklipu a my oceňujeme, že si speváčka na jeho tvorbu vybrala práve Michala Nemtudu, ktorý patrí k najlepším v svojom odbore. 

Pre bližšiu predstavu o tom, čo vlastne názov a text skladby znamená, pripájame pár slov samotnej autorky: „Odkaz Unikátu je veľmi jasný a priamy, každý si tam, však môže nájsť svoje. Ja to vidím tak, že my ľudia často bojujeme s prijatím seba samého. V prvom rade by sme si mali vážiť vlastné ja, nevidieť zakaždým len svoje nedostatky. Či už sú fyzické, duchovné, akékoľvek,“ 

Domov
Zdieľať
Diskusia