Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2016, 15:08
Čas čítania 0:00
Marek R.

SHMÚ si vystrelilo z konšpirátorov. Hľadajú lektorov so znalosťami na témy chemtrails a HAARP

ZAUJÍMAVOSTI SHMÚ
Uložiť Uložené

Zlomyseľné a tajné plány elity ľudstva boli opäť odhalené. Dvomi klikmi na Google.

Prvý apríl je v plnom prúde a mnoho stránok sa snaží prísť s niečím originálnym, aby pobavili svojich fanúšikov. My sme si pripravili rozhovor s Danom Bilzerianom, ktorí mnohí prekukli, no našlo sa aj veľa ľudí, ktorí mu verili (až kým sa teda nedostali k Škode či Krompachom). Slovenský hydrometeorologický ústav svoj prvoaprílový prank spravil trochu iným spôsobom, pri ktorom sa zameral na konšpirátorov. Tí majú v obľube niekedy prispievať pod príspevky na fanpage SHMÚ odfotené "chemtrails", ktoré vypúšťajú piloti lietadiel na príkaz jašterov z vesmíru. Správcovia stránky sa im síce vždy snažia vedecky vysvetliť, o čo v daných momentoch ide, názor konšpirátorov sa im však zmeniť nikdy nepodarilo.

A preto si dnes pripravili pre nich ponuku, ktorá sa neodmieta. Hľadajú totiž lektorov, ktorí sa vyznajú v témach ako chemtrails či ničivá zbraň HAARP, ktorá môže za množstvo prírodných katastrof. Povinnosťou je však diplom zo známej Google University, aj keď akceptujú aj absolventov Vysokej školy života.

 

Už od rána u nás v plnom prúde prebiehajú populárno-odborné prednášky na témy, ktoré hýbu svetom meteorológie a klimatol...

Zveřejnil(a) Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) dne 1. duben 2016
Domov
Zdieľať
Diskusia