Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2016, 16:45
Čas čítania 0:00
Martin Z.

Pil C verzus Klub Dole

REFRESHER PIL C
Uložiť Uložené

Drum'n'bass, slovenský hip-hop aj techno, taký bude najbližší víkend v klube Dole.

Drum'n'bassový párty drink THIRSTday bude vo štvrtok predskakovať piatkovej noci Trippin, ktorá na stage Klubu Dole prinesie žiadaného rappera menom Pil C a víkend uzavrie v sobotu techno žúr Za šporákom s trojicou šarmantných DJiek.

Vyprahnutý z celého týždňa? Nečakaj do piatku! Mäsokombinát už vo štvrtok 10. marca prinesie Dole drink plný deep a neuro drum'n'bassu. Za mixpultom párty THIRSTday ťa budú čakať DJ neorge, PmdR, DCKDST?, Mostless, FERUM, DJ White a Mark Bane. Ďalšie informácie hľadaj tu.

Pil C verzus Klub Dole

 

Piatok 11. marca zase zvalcuje stage klubu párty Trippin. Bude to večer, ktorý ťa vcucne do živej atmosféry nášho klubu a vypľuje ťa až ráno pri svitaní. Jeden z najprogresívnejších rapperov súčasnosti Pil C odohrá koncert, pri ktorom bude zaručene každá ruka hore. Supportovať budú Vajco & Eternal a Conspiracy Flat. Pre viac informácií pozri sem.

Pil C verzus Klub Dole

 

V sobotu 12. marca vystrieda Trippin klubová noc Za šporákom, ktorá uvarí fajnové sety. Za našim mixpultom sa budú striedať tri šikovné DJky Mayla, Nada El a Kevi Anavi, ktoré rozpália párty energickou zmesou minimal techna, dynamického techna a house-u. Podrobnosti tu.

Pil C verzus Klub Dole

Domov
Zdieľať
Diskusia