Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2016, 12:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus venoval úprimnú slohu všetkým fejkovým raperom na albume poľského Palucha

HUDBA KRSTNÝ OTEC RYTMUS
Uložiť Uložené

Hubenej Páťa potvrdzuje, že patrí dlhodobo medzi najpracovitejších interpretov aj na zahraničnom albume.

Medzi najočakávanejšie albumy roku 2016 patrí bez pochýb aj Krstný otec, o ktorom toho síce už vieme pomerne veľa, no na tú najdôležitejšiu informáciu o dátume vydania si zatiaľ musíme počkať. Sám Rytmus sa vyjadril, že nemá v pláne dávať si nezmyselné termíny, ktoré by mohli spôsobiť to, že by nemusel byť s výsledkom stopercentne spokojný. Tento postoj je pochopiteľný a vôbec ho piešťanskému krocanovi nemáme za zlé, obzvlášť keď nás pravidelne zásobuje čerstvými novinkami. 

Včera uzrel svetlo sveta sólový počin poľského Palucha, s ktorým už Patres mal možnosť spolupracovať skôr, keď spoločne vyučovali rap na skladbe Szkoła rapu. Bolo viacmenej jasné, že to nie je posledná kolaborácia a chalani nám to teraz potvrdzujú vecou s názvom Przyziemne sprawy s voľným prekladom pozemské záležitosti. Rytmus sa v poslednej dobe o čosi viac venuje svojim kolegom zo scény, ktorým sa snaží dať najavo, že ich tvorba sa uberá nesprávnym smerom a my sa k tomuto názoru prikláňame. Dosť bolo slov, teraz si už môžeš krátiť čakanie na počin desaťročia aj touto novinkou. 

Domov
Zdieľať
Diskusia