Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2016, 22:39
Čas čítania 0:00
Peter L.

Deadpool opäť vyčíňa! Tentokrát nielen v nových záberoch, ale aj na Twitteri

FILMY A SERIÁLY RYAN REYNOLDS
Uložiť Uložené

Táto marketingová masáž nemá konca, my sa v tomto prípade však nesťažujeme.

Zdá sa, že Deadpoolovi nie je nič sväté. Tím stojaci za jednou z najgeniálnejších marketingových kampaní v histórii filmu sa dokáže zviesť na popularite čohokoľvek, čo momentálne otriasa televíznym, filmovým či internetovým svetom. A keďže sa tento týždeň fanúšikovia kultového seriálu Akty X po štrnásťročnom čakaní dočkali novej epizódy, Deadpool aka Weapon X to nemohol nechať len tak bez povšimnutia. Výsledky si fanúšikovia mohli užiť na Twitteri.



Okrem toho sa "nahackoval" do Twitter účtu populárneho filmového webu Fandango, kde zopár šťastlivcom zodpovedal ich otázky. Nakoľko v niektorých prípadoch je preklad takmer nemožný, pre angličtinárov sme ich nechali aj v pôvodnom znení. Ako to dopadlo môžete vidieť nižšie.

Deadpool opäť vyčíňa! Tentokrát nielen v nových záberoch, ale aj na Twitteri

Q: Are we going to see Spidey in Deadpool movies? (Dočkáme sa  vo filmoch o Deadpoolovi aj Spideyho?)
Deadpool: My lawyer sense is tingling. Next question. (Môj právnický zmysel sa chveje. Ďalšia otázka. - narážka na zmluvy oddeľujúce postavy Marvel univerza v rámci štúdií Fox, Disney a Sony, pozn. red.)

Q: Did you keep anything from the set? (Nechal si si niečo z natáčania?)
Deadpool: Anything Leslie Uggams brushed up against. (Všetko, o čo sa obtrela Leslie Uggams.)

Q: What can I do to have an ass as big as yours? (Čo mám robiť pre to, aby som mal takú veľkú riť, ako ty?)
Deadpool: Eat a Kardashian. (Zjedz Kardashianku.)

Q: Any dating advice? Also, the suit looks uncomfortable, any chaffing? (Máš nejakú radu ohľadom randenia? Mimochodom, tvoj oblek vyzerá veľmi nepohodlne, máš z neho odreniny?)
Deadpool: I can answer both questions at once: lubricate! (Dokážem zodpovedať obe otázky naraz: použi lubrikant!)

Q: What would you bring with you on a date? (Čo by si si so sebou vzal na rande?)
Deadpool:  Another person. (Ďalšiu osobu.)

Q: Do you sweat? (Potíš sa?)
Deadpool:  Yes, C&C Music Factory made me. (Jasné, vyrobili ma v C&C Music Factory - hudobná skupina zo začiatku 90. rokov s hitom Gonna Make You Sweat)

Q: Favorite Disney movie? (Obľúbená Disneyovka?) 
Deadpool: Grinding Nemo. (toto je zbytočné prekladať, grinding v skratke slangovo označuje veľmi neslušný tanec ;-) 

Q: What's your favorite Taylor Swift music video? (Obľúbené video Taylor Swift?)
Deadpool:  The one in my head, where she's naked. (To v mojej hlave, tam, kde je nahá.)

Odporúčané
Najväčšie hollywoodske priateľstvá: The Rock si vraj nevie poriadne vyprať spodnú bielizeň a Matt Damon žil v špine medzi červíkmi Najväčšie hollywoodske priateľstvá: The Rock si vraj nevie poriadne vyprať spodnú bielizeň a Matt Damon žil v špine medzi červíkmi 23. júna 2023, 14:30

Okrem zdravej dávky humoru nám Mr. Pool priniesol aj výživný náklad nových spotov a záberov. V jednom z nich pristihnete Wadea Wilsona v posteli s krásnou Morenou Baccarin. V druhom si pri príležitosti Dňa Austrálie vystrelil z protinožcov a v ďalších nám ukázal, že "moneyshot" scéna nebude len tá z diaľnice, ktorú poznáme z trailerov, no snímka nám ponúkne naozaj šťavnaté a nápadité akčné scény, v ktorých samozrejme nebude absentovať humor. Ak si chcete film naplno užívať v kinách, na TV Spoty a všetky nové zábery vám radíme neklikať, tých pár dní už nejako vydržíme spoločne. 

Nakoniec sa nesmrteľný hrdina pripomenul internetovej komunite tým, že zabil meme charakter Billa zo série "Be like Bill". Chudák Bill si teda film už v kine neužije, no my si ho aj za neho môžeme užiť už od 11. februára v našich kinách!

Deadpool opäť vyčíňa! Tentokrát nielen v nových záberoch, ale aj na Twitteri
Domov
Zdieľať
Diskusia